klima

Linda Sannesmoen blir ny bærekraftssjef i 24SevenOffice

Greenfluenceren har fått 34.000 følgere på Instagram til å bli mer miljøvennlige, nå skal hun jobbe for at 30.000 bedrifter skal få et mindre klimafotavtrykk.

Linda Sannesmoen i 24SevenOffice.
Linda Sannesmoen i 24SevenOffice.
Publisert Sist oppdatert

Linda Sannesmoen ble nylig ansatt i en nyopprettet stillinng som leder for bærekraft i 24SevenOffice.

Sannesmoen har i en årrekke promotert grønne valg til sine 35.000 internasjonale følgere på Instagram. Nå skal hun bistå 24SevenOffice og deres kunder å velge langsiktige og bærekraftige løsninger.

Jeg brenner for bærekraft på alle nivåer. Fra å fokusere på hva vi kan gjøre som privatpersoner, er jeg klar for å drive frem fremtidsrettede og lønnsomme løsninger på selskapsnivå, sier Sannesmoen.

Intern rekruttering

Hun har mastergrad i samfunnsgeografi og 15 års erfaring med prosjektledelse, markedsføring og kommunikasjon for teknologiselskaper. Hun avslutter snart etterutdanning i bærekraft og ledelse ved Handelshøyskolen BI.

Som leder for bærekraft i 24SevenOffice er mitt hovedmandat å identifisere selskapets miljøansvar og iverksette tiltak som reduserer vårt klimaavtrykk. Jeg skal bidra til økt bevissthet og engasjement for bærekraft, internt og eksternt. Min rolle inkluderer også ansvar for å etterleve krav til rapportering i henhold til forpliktende rammeverk og lovverk på feltet.

Sannesmoen har lang fartstid i 24SevenOffice og kjenner organisasjonen godt. Hun var med på å etablere 24SevenOffice i NYC, og har de siste årene ledet selskapets markedsføring i USA.

Grønn rapportering

24SevenOffice vil også hjelpe bedrifter å bli klare for kravene som kommer til klimaregnskap og bærekraftsrapportering. Shifter har tidligere fortalt om samarbeidet med Energi.ai.

Selskapet utvikler ny teknologi og funksjonalitet som gir bedrifter direkte innsyn i eget klimaavtrykk. Dette vil legge grunnlag for bedriftenes klimaregnskap, som igjen er essensielt for bærekrafts rapportering. Basert på bedriftenes klimaavtrykk vil 24SevenOffice tilby løsninger for ulike former for tilpassede tiltak og klimakompensasjon.

Via 24SevenOffice vil bedrifter få innsyn i eget karbonavtrykk, gjøre tilgjengelige tiltak, spare energi, redusere avfall og kutte utslipp. Slik sett tilbyr vi en grønn gavepakke til næringslivet, mener Sannesmoen.

Få gratis nyhetsbrev

Abonner på Shifters nyhetsbrev for de siste nyhetene, trendene og analysene.

Ja, takk!

Powered by Labrador CMS