Nytt om Navn

Nyansettelser: Edgeir Aksnes, medgründer og administrerende direktør i Tibber er svært fornøyd.

Tibber henter profiler fra Amazon, Klarna og Oatly

Strømselskapet har signert tre nye nøkkelansettelser for å intensivere den internasjonale satsingen. 

Publisert Sist oppdatert

Tibber henter tre nye profiler til ledergruppen for å styrke selskapets internasjonaliseringsarbeid. 

Det melder selskapet i en pressemelding onsdag. 

Det er Karl Meade, John Pramgård og Guilherme T. Pinto, som nå blir en del av ledergruppen til strømselskapet. 

De tre skal ha bakgrunn fra teknologi-giganten Amazon, samt svenske Klarna og Oatly. 

–  De tre nyansatte tar med seg solid kompetanse og ekspertise på områder som utfyller Tibbers visjon og mål på en perfekt måte, skriver Edgeir Aksnes, administrerende direktør og medgründer av Tibber, i pressemeldingen. 

De tre får hvert sitt ansvarsområde i selskapet: Karl Meade blir ny regnskapsdirektør, John Pramgård blir finansdirektør, mens Guilherme T. Pinto trer inn i rollen som Senior Vice President for e-commerce. 

Intensiverer internasjonalt

Pinto har over 19 års erfaring innen e-handel, salg og forretningsutvikling, som spenner over 30 land og fire kontinenter. Han har tidligere vært sjef for Amazon Launchpad, et akseleratorprogram for oppstartsselskaper i Europa. 

Han vil ha base ved Tibbers Berlin-kontor, hvor hans oppgaver blir å skalere Tibbers e-handels- og partnerskapsløsninger. 

Shifter har en rekke ganger skrevet om strømselskapet som siden oppstart har etablert seg i Norge, Sverige, Tyskland og Nederland. I tillegg til å selge strøm til tilnærmet innkjøpspris, leverer Tibber ulike smarte dingser og tjenester for strømstyring.

I fjor høst meldte selskapet at det hadde nådd én million tilknyttede adresser, og 1,3 millioner produkter koblet til deres plattform. 

Nå skal selskapets tilstedeværelse styrkes landene som listes over, i følge pressemeldingen.  

– Disse strategiske ansettelsene er et bevis på den viktige innsatsen vi gjør for å øke effektiviteten i selskapet, og sikre vekst på de riktige forretningsområdene. Tibber har gjort betydelige investeringer de siste årene og er nå godt posisjonert for å skape bærekraftig vekst, skriver Aksnes og fortsetter:

– Vi er sikre på at John, Guilherme og Karl vil spille viktige roller når vi skal utnytte Tibbers potensial og drive suksessen vår videre internasjonalt, fortsetter Aksnes.