Mangfold

Mangfoldsstartup styrker laget etter at Isabelle Ringnes sluttet

Equality Check henter profiler med Kahoot og Cern på CVen.

Kristine Kotte Eriksen, Richard Devegili, Marie Louise Sunde, Ane Hov og Tom Banks i Equality Check.
Publisert

Tidligere i år ble det kjent at gründer Isabelle Ringnes slutter i mangfoldsstartupen Equality Check, som hun startet sammen med Marie Louise Sunde. Nå fyller selskapet på med nye fjes.

Equality Check opplyser til Shifter at de har hentet inn fire nye ansatte for å bygge opp kapasitet på digital markedsføring, customer success og teknisk utvikling.

– Dette er et tydelig bilde av hvor vi er som selskap; vi skal bygge et robust og innovativt tech-produkt, samtidig som vi skal være en synlig selskap som er tett på kundene våre, skriver daglig leder Marie Louise Sunde i en melding.

De nye navnene

Tom Banks har startet i stillingen som Head of Marketing. Han har ti års erfaring med B2B-markedsføring fra samme type rolle i andre vekstselskaper, blant annet Pexip og Kahoot.

Kristine Kotte-Eriksen startet nylig som Head of Customer Success, og vil bistå Equality Check sine kunder med domenekompetanse innen mangfold og likestilling. Hun kommer fra rollen som Diversity & Inclusion Analyst hos CERN, og var også medgründer i She Community.

Richard Devegili er ansatt som full-stack utvikler. Han kommer fra stillingen som Software Engineer i Modulize.

Ane Hov er ansatt som utvikler. Hun har bakgrunn innen STEM, som hun de siste årene har fokusert mer inn mot informatikk og web-utvikling.

Nye regler

Equality Check tilbyr en abonnementstjeneste rettet mot bedrifter, både innen analyse, strategi og rapportering. Den nye aktivitets- og redegjørelsesplikten som har trådt i kraft i år, gjør at særlig rapporteringsdelen av produktet er etterspurt, ifølge Marie Louise Sunde.

– Vi ser tydelig at mange selskaper trenger hjelp til å både samle og prosessere dataene til årets rapport. Samtidig noterer vi oss med glede at de aller fleste ønsker å gjøre mer enn det loven krever, og at de ønsker å jobbe med mangfold fra et mer strategisk perspektiv. Det bekrefter det vi mener, nemlig at mangfold er konkurransekraft, og ikke bare ansvarlighet, mener Sunde.

Selskapet som hentet 13 millioner i en emisjon i fjor går nå inn i en ny investeringsrunde. Målet er å hente penger til både produktutvikling og vekst innenfor det skandinaviske markedet.

Nyheter og innsikt rett i epostboksen

Motta høydepunktene fra Shifters redaksjon direkte i innboksen din.

Ja, takk!

Hvilke nyhetsbrev vil du motta?*

Hvilken bransje jobber du i?*