Karriere

Innhentet medgründer fikk 10 prosent - begynner i ny startup under etter ett år senere

Mens medgründer Ronny-André Steinslett følger med på at alt går på skinner i Investorweb, tar han på seg en ny rolle i Kiip.app.

Ronny-André Steinslett.
Publisert Sist oppdatert

Utvikleren Ronny-André Steinslett har jobbet i en rekke startups. Først var han tech lead på skatt og avkastning hos kryptobørsen Firi, så jobbet han med utvikling i proptechen  Soundsensing som utvikler en form for lytteteknologi for å avdekke ulyder i bygg. 

I fjor gikk han til den ferske startupen Investorweb og den frittalende gründeren Obaid Saleem som ble kjent for Shifters lesere som kritisk til norske investorer og hvor store andeler de ofte krever for investeringen sin. 

Som en del av lønnspakken ble Steinslett deleier og medgründer i Investorweb med 10 prosent av selskapet.

Går til Kiip.app

Nå kunngjør han på Linkedin at selskapet har en rekke utviklingsprosjekter i pipeline og skal bruke mer av ressursene på salg, noe som har frigjort tid for ham til å ta på seg en ny rolle. 

Få gratis nyhetsbrev

Abonner på Shifters nyhetsbrev for de siste nyhetene, trendene og analysene.

Den er som tech lead i Kiip.app, en fintech med milliardær Morten Kleins Klein Group oppgitt som partner og rådgiver. Venture-byggemiljøet Agens og Tlab er også oppgitt som rådgivere. 

Steinslett bekreftet til Shifter at oppdraget er på 100 prosent basis. 

– Jeg er fortsatt co-founder av Investorweb og sørger for at systemene durer videre, uten meg tilgjengelig i samme grad, sier han.

Kiip.app ble egentlig startet av Asgeir og Maren Sognefest i Nesbyen under navnet Kryptofi. Den gangen var tanken å bygge betalingsløsninger på blokkjeden. Navnebyttet kom som en del av en pivotering tidligere i år. 

Nå tilbys løsningen til markedsplasser eller spill med mikrotransaksjoner av digitale eiendeler som en måte å sikre eierskap på blokkjeden, uavhengig av hva som skjer med både spill, markedsplass eller Kiip.app selv.