Karriere

Ronny-André Steinslett

Derfor satser Firi- og Soundsensing-utvikleren på Investorweb

Ronny-André Steinslett har startet i ny jobb hos Investorweb. Slik svarer han på hvorfor han byttet jobb nå. 

Publisert

Ronny-André Steinslett går inn som teknologidirektør i Investorweb etter et år hver i Soundsensing og Firi. 

I Investorweb skal Steinslett, sammen med administrerende direktør og gründer Obaid Saleem, «bygge plattformen som lar selskapene engasjere seg direkte med investor også utenfor det offisielle børsmeldingssystemet, men samtidig holder seg innenfor trygge rammer.»

Investorweb kunne tilby Steinslett 10 prosent av selskapet som en del av avtalen.

«Det kan jo høres altfor enkelt ut, og det er kanskje det det er» skriver Steinslett på LinkedIn torsdag 13. juli om løsningen deres, før han forklarer at de har 23.000 forhåndsregistrerte brukere, betalende børsnoterte kunder og investorer fra både kunde- og brukersiden. 

Shifter spurte Steinslett hvorfor han byttet jobb nå, og dette er svaret vi fikk:

– Jeg sluttet i Soundsensing i forbindelse med nedbemanning i selskapet. 

– Investorweb har allerede fått validert sitt konsept. Vi ser at problemstillingen som gründer Obaid Saleem har tatt opp, er reell, og visjonen han har, er en god og effektiv løsning, uttrykker Steinslett. 

Han forklarer at løsningen skal fasilitere et godt samarbeid mellom selskap og investorer, og at de allerede har merket etterspørsel etter plattformen. 

– Det er tydelig at Obaid har evne til å kommunisere visjon, bygge det riktige nettverket, gjennomføre og rett og slett er en ærlig og redelig person. Dette skaper tillit og interesse, mener Steinslett. 

– Investorweb har et godt utgangspunkt og har allerede begynt å bli utrolig spennende å arbeide med! avslutter Steinslett. 

Investorweb har dessuten også ansatt en ny CFO, på deltid, Thomas Garås Gulli. Han var blant de første til å tegne seg i emisjonen.