Samarbeid

To startups går sammen for å skape tryggere tilbud til unge fotballspillere

Dribblr Group og Aiba inngår et samarbeid for å skape en trygg digital plattform for unge fotballspillere. 

Ken André Wendel og Hege Tokerud
Publisert Sist oppdatert

Dribblr Group AS og Aiba AS har kunngjort et strategisk samarbeid med det formål å skape en trygg digital plattform for unge fotballspillere, melder selskapene i en pressemelding.
Samarbeidet kombinerer Dribblrs sportsteknologi med Aibas sikkerhetsløsninger, og har som mål å utvide fotballgleden i digitale kanaler på en sikker måte.

Shifter har tidligere skrevet om Dribblr - om stortalentet som droppet bankjobben og gjorde comeback i fotballen som gründer og  om hvor i h**vete det har blitt av bokstaven E

Rekruttering og sikkerhet 

Dribblr Group lager en rekrutterings - og karriereplattform for fotballspillere, mens Aiba AS er et selskap som fokuserer på å beskytte barn og unge i digitale miljøer ved hjelp av avansert AI-teknologi, gjennom deres plattform Amanda.

Ken Andrè Wendel, administrerende direktør i Dribblr Group, ser frem til samarbeidet og fremhever målet om å skape en sikker plattform hvor unge idrettsutøvere kan vokse uten hindringer. 

Hege Tokerud, administrerende direktør i Aiba AS, understreker det felles engasjementet for å beskytte sårbare brukere i digitale fellesskap og ser fram til å levere en plattform hvor sikkerhet og samfunnsansvar står i sentrum.

I april i år sikret Aiba sin første betalende kunde. 

Høsten 2023 hentet gründerne millioner for å beskytte barn mot overgrep og  «grooming» på nett. 

Aibas Amanda-plattform, som har blitt godkjent av norsk politi og samarbeider med ledende globale spillselskaper, vil tilby moderasjonsverktøy og dyptgående innsikt i fellesskapets data, som vil styrke Dribblrs digitale operasjoner.

Ken André Wendel og Hege Tokerud.

Dribblr Group fokuserer på å utvikle en rekrutterings- og karriereplattform ved å implementere avansert AI-teknologi og underholdende funksjoner. Deres forretningsmodell sikter mot å gi økonomiske fordeler til fotballklubber på alle nivåer og globale muligheter for spillere og trenere.

De to lederne mener samarbeidet mellom Dribblr Group og Aiba AS representerer et viktig skritt mot å skape et tryggere digitalt miljø for unge fotballentusiaster og vil styrke samspillet mellom sport og teknologi.

Saken er skrevet med bruk av ChatGPT. 

Få gratis nyhetsbrev

Abonner på Shifters nyhetsbrev for de siste nyhetene, trendene og analysene.