Are Traasdahl. Foto: Per-Ivar Nikolaisen

Investerer nye 29 millioner i norsk salgs-tech-startup

Salgs-tech-selskapet Dogu SalesScreen hentet 29 millioner kroner fra norske næringlivsnestorer.

Publisert Sist oppdatert

Tapad-gründer Are Traasdahls investeringsselskap Spring Capital Polaris, som han startet i 2017 med Jostein Pettersen og Gunnar Sellæg, har nylig investert 29 millioner kroner i Salesscreen, et av deres porteføljeselskaper

Selskapet har utviklet en programvare som skal hjelpe selgere å yte bedre

—Vi tok inn litt mer penger for å gi ekstra gass som følge av situasjonen med Covid-19, sier gründer og daglig leder Sindre Haaland til Finansavisen.

Selskapet ble ved siste emisjon, i november, verdsatt til 200 millioner kroner, og etter sommeren skal de hente ytterligere 7-17 millioner dollar, skriver næringslivsavisen.

Kjente næringslivstopper

Spring Capital Polaris er veldig nøye på hva slags selskaper de investerer i , og har til nå kun investert i tre selskaper: Salesscreen, Inspera og Catenda.

Ifølge en artikkel i DN, investerer de mellom 50 og 100 millioner kroner per case, og de deltar aktivt i oppbyggingen av selskapene internasjonalt.

Blant dem som investerer gjennom Spring Capital, finner vi blant annet Karl Munthe-Kaas, tidligere Telenor-sjef Jon Fredrik Baksaas, Birger Steen og Schibsted-topp Kristin Skogen Lund.