karriere

Hun er ny sjef for Startup Norway

Ulla Sommerfelt er ny sjef for Startup Norway. Hun har bakgrunn fra flere kjente akselerator- og mentorprogram for startups.

SJEF: Ulla Sommerfelt er ny sjef i Startup Norway.
Publisert Sist oppdatert

– Jeg er supergira på å starte i ny jobb med Maja, Knut og resten av det fantastiske teamet for å ta Startup Norway til et nytt nivå. Men først, la oss levere en minneverdig og fremragende Startup Extreme i Hemsedal, skriver Ulla Sommerfelt på Linkedin i dag når hun kunngjør at hun er ny sjef i Startup Norway. 

Den private organisasjonen har vært en sentral aktør i det norske startupmiljøet, og arrangerer blant annet konferansen Startup Extreme som går av stabelen i Hemsedal senere denne uken. 

Sommerfelt er allerede styremedlem i Startup Norway, og er tilknyttet både Antler og Startuplab i rollen som rådgiver. Hun kommer opprinnelig fra Danmark, men flyttet til Norge på 80-tallet i forbindelse med en jobb i det som var kanskje verdens hotteste IT-selskap, IBM, ifølge Kampanje

I fjor sluttet hun i jobben som sjef for designbyrået Eggs design, som hun var med å starte i 2012. Eggs ble året før kjøpt opp av konsulentselskapet Sopra Steria. 

Sommerfelt har er opprinnelig utdannet på BI, men har ifølge Linkedin-profilen hennes i senere tid gjennomført executive-programmer ved både MIT, INSEAD og Harvard. 

Sommerfelt tar over jobben fra Maja Adriaensen som er en av grunnleggerne av Startup Norway. 

Få gratis nyhetsbrev

Abonner på Shifters nyhetsbrev for de siste nyhetene, trendene og analysene.