hjemlevering

Bring investerer i svensk ekspresslevering

Kavall henter millioner - igjen.

Kavall-gründerne Peter Simon, John Tengberg & Robin Rendahl.
Kavall-gründerne Peter Simon, John Tengberg & Robin Rendahl.
Publisert Sist oppdatert

Knapt ett år gamle Kavall hentet tidligere i år 155 millioner kroner, fra blant andre Bonnier Ventures, Nicoya, VNV Global og Inbox Capital.

Nå investerer også norske Bring Ventures og Nordic Angels totalt 22 millioner kroner i det svenske selskapet som tilbyr ekspresslevering av dagligvarer på ti minutter.

– Vi er svært glade for å få med Bring Ventures og Nordic Angels på reisen vår. Begge parter har solid erfaring og kan på ulike måter bidra til virksomhetens ekspansjon, sier John Tengberg, administrerende direktør og medgründer i Kavall, i en pressemelding.

Selskapet etablerte seg i Oslo denne våren.

Bring Ventures er en del av Bring og Posten Norge-konsernet. De investerer i oppstartsbedrifter som driver innovasjon for å nå konsernets overordnede mål.

De ser Kavall som et perfekt supplement til porteføljen, som også består av oppstartsselskapene Wanda og Two, blant flere.

– Vi er veldig imponerte over Kavalls utvikling og hva de på kort tid har bygd opp av struktur, team og kundebase. Vi er glade over å være en del av Kavalls reise fremover. Det er en spennende tid i logistikk- og transportbransjen, og sammen kan vi skape synergier og støtte Kavall i deres kontinuerlige vekst- og ekspansjonsplaner, sier Caroline Lumpp, SVP Ventures & M&A hos Bring Ventures, i samme melding.

Powered by Labrador CMS