streaming

Ole-Andreas Løvland er gründeren bak videoproduksjonsselskapet.

Konkurs for streaming-startup

27 ansatte mister jobben i Trippel-M Levende bilder. 

Publisert Sist oppdatert

Videoproduksjonsselskapet Trippel-M Levende bilder med gründer Ole-Andreas Løvland er konkurs. 

Det melder Finansavisen. 

– Den korte utgaven av historien handler om at vi var veldig flinke til å tilpasse pandemien. Og så klarte vi ikke å tilpasse oss det nye markedet etterpå, uttalte Løvland til avisen i går kveld. 

Gründeren selv pantsatte sin egen leilighet da pandemien kom, for å satse alt på å streame møter for en kvart milliard kroner i året. 27 ansatte mister nå jobben etter at det ble åpnet konkurs 16. Mai. 

– Vi klarte ikke å skalere etter forholdene. Dermed ble vi rammet av et sviktende marked, med færre oppdrag og kutt av kostnader på alle bauger og kanter, fortalte Løvland videre.

– Vi hadde et dårlig 2022 og et dårlig 2023. I 2024 var ordremengden begynt å svikte. Da gikk det ikke lenger når lønnskostnadene vedvarte. 

Bostyrer Klemet Ingar Gaski i Bull & Co Advokatfirma anslår ovenfor Finansavisen til mellom 17 og 20 millioner, men understreker at behandlingen er i en tidlig fase. 

Gaski opplyser videre at de har fått solgt virksomheten til Holi Norge. 

Trippel-M Levende Bilder har vært heleid av Frontir Media & Technology Group, som er Løvlands eget konsern.

Ifølge gründeren omsatte selskapene i konsernet for 87 millioner kroner i fjor, der Trippel-M skal ha bidratt størsteparten.