Nytt om navn

Nye styemedlemmer: (f.v.) Bridget Shea, Erik Bakstad og Johann Butting.

Kaprer styremedlemmer med bakgrunn fra Google og Microsoft

Johan Butting og Bridget Shea blir nye styremedlemmer i Ardoq. 

Publisert Sist oppdatert

Ardoq utnevner Johann Butting og Bridget Shea til nye styremedlemmer – begge med solid bakgrunn fra teknologigiganter som Google, Dropbox, Microsoft, Twitter og Slack. 

Det kunngjør selskapet i en pressemelding torsdag. 

– Det er en ære å bli med i styret for Ardoq. Jeg ser frem til å samarbeide med de anerkjente styremedlemmene og bidra med min ekspertise for å støtte selskapets innovasjon og vekst, sier Shea. 

Hun er i dag Chief Customer Officer hos Dataiku. I tillegg har hun solid erfaring fra Microsoft, Twitter, Yext og Datorama. 

– Jeg ser frem til å bli bedre kjent med selskapet på et dypere nivå og jobbe tettere med både styret og lederteamet, sier Butting som har hatt roller i Slack, Dropbox og Google. 

Shifter har en rekke ganger skrevet om Ardoq, som blant annet ble kåret til beste SaaS-selskap i Norden i 2023. I 2022 hentet selskapet også over én milliard norske kroner og ble verdsatt til tre milliarder.

Med kunder som ExxonMobil, ETH Zurich og MUFG, utvider de nå styret for å styrke sin markedsposisjon ytterligere.

– De vil utvilsomt bidra med tonnevis av kunnskap og erfaring fra å lede ledende SaaS-plattformer som har store suksesshistorier ,sier daglig leder for Ardoq Erik Bakstad .