saas

Han tar over Moment når gründeren trer til side

Teknologiselskapet Moment har ansatt Lars Owe Berge Nyland som ny administrerende direktør.

Lars Owe Berge Nyland ny sjef i Moment Team
Publisert

Lars Owe Berge Nyland kommer fra stillingen som Managing Director Europe i teknologiselskapet Trintech, en leverandør av skybasert periodeavslutningsprogramvare.

Han var tidligere CEO for Adra Software AS, som ble en del av Trintech i 2017, og han har erfaring med både oppkjøp og integrasjon av selskaper.

Nyland har mer enn 20 års ledererfaring fra ulike bransjer med fokus på teknologi og tilfører derfor Moment viktig erfaring på hvordan skalere selskapet for videre internasjonal vekst.

– Jeg ser virkelig fram til å jobbe sammen med alle de flinke folkene i Moment. De har utviklet en markedsledende løsning basert på moderne teknologi og dette har gitt en fantastisk vekst! Sammen skal vi fortsette denne veksten, både organisk og gjennom oppkjøp, sier Nyland, som startet i jobben i oktober.

Gründeren trer til side

Gründer Eivind Bøhn har ledet Moment fra å tilby et enkelt timeføringssystem for arkitekter til en komplett løsning for prosjektstyring. Han fortsetter i en ny rolle i selskapet.

– Å lede Moment frem til nå har vært utrolig spennende, og sammen har vi skapt svært gode resultater. Nå står vi foran en fase som krever en annen type kompetanse på toppen, og jeg gleder meg til å jobbe med Lars Owe, sier Bøhn.

Ny fase for selskapet

Over halvparten av norske og islandske arkitektbyråer bruker nå Moments løsning for prosjektstyring – og selskapet hevder nå å øke sine markedsandeler blant kreative byråer, konsulenter, ingeniører og regnskapsbyråer.

Høsten 2021 kom det svenske investeringsselskapet Monterro inn på eiersiden i Moment med sitt fokus på nordiske B2B programvareselskaper med internasjonalt vekstpotensial.

Med Monterro på eiersiden går Moment nå inn i en ny fase med internasjonal vekst. Svenske Millnet ble en del av gruppen i 2022, og har dermed styrket sin posisjon i Norge og Norden.

Hittil er over 650 000 prosjekter levert gjennom løsningen, og årlig faktureres drøyt 25 milliarder kroner. Selskapet teller i dag over 80 ansatte, 1200 kunder og om lag 40 000 brukere i 69 land.

Få gratis nyhetsbrev

Abonner på Shifters nyhetsbrev for de siste nyhetene, trendene og analysene.

Ja, takk!