Saas

Eivind Bøhn, Mats Lindskog og Erik Syrén
Eivind Bøhn, Mats Lindskog og Erik Syrén

Moment kjøper programvareselskapet Millnet

Moment investerer i Millnet, og blir dermed Nordens største SaaS-leverandør innen prosjektstyring, inkludert timeføring, ressursplanlegging, kvalitetssikring, bemanning og rekruttering.

Publisert

– Vi ser at Moment og Millnet har mange likhetstrekk, og sammen har de et potensiale til å bli ledende i Europa i sitt segment. Vi har stor tro på både folkene og teknologien, og vi ser frem til å jobbe tett sammen og videreutvikle selskapene, sier Erik Syrén, styreleder i Moment i en pressemelding.

– Med Millnet blir vi Nordens største teknologileverandør innen vårt fagområde. Millnet har gode produkter, en fantastisk organisasjon og fornøyde kunder. Akkurat som Moment. Vi er nå i en spennende reise og skal gjøre flere oppkjøp i tiden fremover. Vi har klart 50 prosent årlig organisk vekst de siste 5 årene og med slike oppkjøp akselerer vi den sterke veksten, sier Eivind Bøhn, CEO i Moment.

Både Moment og Millnet er markedsledende i sine respektive marked, Moment har over 50 prosent av norske og islandske arkitekter og øker også sterkt blant kreative byrårer, konsulenter, ingeniører og regnskapsbyråer.

Millnet er en solid aktør innen de samme bransjene i Sverige, i tillegg til bemanning og rekruttering.

Neste steg blir å etablere selskap i Danmark med PE-fondet Monterro i ryggen og ytterligere oppkjøp, skal Moment og Millnet bli en av Europas ledende SaaS leverandør innen prosjekt- og tidsrapporteringssystem, skriver selskapene i pressemeldingen.

Monterro er en nordisk investeringsselskap, som investerer i B2B softwareselskaper. Monterro investerer i selskaper som jobber med SaaS løsninger, og som har et potensiale for å vokse internasjonalt.

Powered by Labrador CMS