partnerskap

Folq og Orbit ønsker å tilby en bedre arbeidshverdag for selvstendige konsulenter. Fra venstre: Eirik Martinsen, Jørgen Flaa, Ellen Barkost, Sondre Bratlie og Vinh Nguyen.

Folq og Orbit starter samarbeid

Konsulentplattformen Folq har inngått en avtale med kontorplattformen Orbit. Avtalen går ut på at Folq kan tilby konsulentene sine tilgang til Orbits nettverk av fleksible kontorplasser i Oslo og Viken.

Publisert Sist oppdatert

– På plattformen vår tilbyr vi konsulentene friheten til å velge de oppdragene de ønsker, og nå blir det fint å kunne tilby dem friheten til å velge ulike kontorlokaler å jobbe fra på Østlandet også. Dette er den nye måten å jobbe på, som de vil få mulighet til med Orbit sitt nettverk, sier COO i Folq, Eirik Martinsen i en pressemelding.

Orbit har over 200 kontorplasser i Oslo fordelt på nærmere 30 lokasjoner i Stor-Oslo. Nettverket av arbeidssteder vokser og målsettingen er 50 lokasjoner i løpet av året.

– Vi er veldig glade for å kunne tilby nettverket vårt til Folq, som jeg tror er en spesielt relevant målgruppe for Orbit. Konsulentene til Folq får nå kontoret rett i lomma og det vet jeg blir et arbeidsverktøy de blir fornøyde med, forteller CCO i Orbit, Jørgen Flaa.

Partene opplyser ikke om de finansielle detaljene rundt samarbeidet.