Amalie Holt går fra NTNU Accel til Folkeinvest
Amalie Holt går fra NTNU Accel til Folkeinvest

Går til Folkeinvest: "De har ikke gitt seg i kampen om å snu skuta"

Publisert Sist oppdatert

Amalie Holt går inn i jobben som CCO hos Folkeinvest.

Holt kommer fra jobben som markeds- og kommunikasjonsdirektrør i NTNU Accel, og flytter derfor bare etasje opp på DIGS i Trondheim. I en overgangsperiode jobber Holt i begge selskaper.

Hun er utdannet sivilingeniør, har tidligere hatt sommerjobb som "konsernsjef" for Adecco samt hatt styreverv i ulike norske teknologi-startups.

Til tross for ingen formell kompetanse innen kommunikasjon og markedsføring, og ei heller særlig utdanning eller erfaring fra fagområdet, tok NTNU Accel sjansen på meg. Det å møte mennesker som tør å ta sjansen på deg til tross for lite erfaring, er en tillitsvekker og stor motivasjon, sier Holt.

Fra 1. juni gikk hun inn i rollen som CCO/kundekontakt i Folkeinvest. Her skal hun være primærkontakt for selskapets kunder.

Et jobbvalg handler alltid om hvem du vil omringes av i hverdagen. En kombinasjon av et solid team og muligheten til å møte mange spennende nye vekstbedrifter var så tiltalende at det var vanskelig å si nei til jobben i Folkeinvest, sier Holt og legger til:

Spikeren i kista var nok driven til teamet. De har ikke gitt seg i kampen om å snu skuta. Jeg kunne observere dem utenfra, siden vi har jobbet i samme bygg, og det var en viktig driver for valget mitt.

Utfordrende år

Nå gleder Holt seg til å se "synergiene som skapes mellom ambassadørene og gründerne".

– Både de store og de små ambassadørene som gir hver enkelt startup noe viktig. Det er så mye som skapes her, sier Holt og legger til at hun gleder seg til å reise rundt i Norge for å møte gründere.

Jeg har jobbet de siste tre årene i oppstartsverden, og jeg liker at jeg nå får mulighet til å følge gründere inn i den neste fasen.

Folkeinvest-sjef, Øyvind Fries, gleder seg til å få med Holt på laget:

– Hun blir bindeleddet mellom spisskompetansen internt i Folkeinvest og kundene. Amalie er spesielt godt egnet for dette gjennom sin utdanning, erfaring og personlighet, sier han og fortsetter:

– Gjennom Amalie er våre kunder i de beste hender, og kan føle seg trygge på at deres interesser blir ivaretatt på den aller beste måte.

Folkeinvest har hatt et utfordrende år, etter at de før jul måtte stanse virksomheten etter pålegg fra Finanstilsynet. Over nyttår bestemte selskapet seg for å søke egen konsesjon. Fries forteller at selskapet ennå ikke er helt i mål, men at de nå venter på svar fra Finanstilsynet på søknaden.

Les også: Folkeinvest gjør comeback i ny drakt: Må søke konsesjon fra Finanstilsynet

Powered by Labrador CMS