Saas

Viking Venture med ny SaaS-investering

Satser på svensk plattform for byggematerialer.

Håkan Holmgren, CEO i CheckProof.
Publisert

Viking Venture har investert i svenske Checkproof, et selskap som utvikler en plattform for materialer innen bygg- og anlegg.

Plattformen digitaliserer daglige oppgaver som kvalitets- og vedlikeholdskontroller, avviks- og hendelsesrapportering, og kobler frontlinjedrift direkte til kontoret. 

Viking Venture har til hensikt å være en langsiktig partner for selskapet og ønsker å støtte CheckProof i sine ambisiøse vekstplaner i Nord-Amerika og Europa, heter det i en melding fra investoren.

CheckProofs alt-i-ett-plattformløsning kobler frontlinjemedarbeidere med kontoret gjennom tilpassede digitale verktøy, som muliggjør effektiv rapportering for hendelser og avvik, samt ressursplanlegging. 

Ifølge meldingen øker denne datadrevne tilnærmingen oppetiden effektivt ved å muliggjøre forebyggende vedlikehold og reduserer administrativt arbeid betydelig, samtidig som den sikrer personellsikkerhet på stedet.

– Vi er vitne til betydelig interesse fra byggevareindustrien, ettersom plattformen vår gjør det mulig for bedrifter å administrere eiendeler og utstyr på en effektiv måte samtidig som de sikrer personellsikkerhet på stedet. Vi er glade for å samarbeide med Viking Ventures for neste fase av utvidelsesplanene våre og fortsette å betjene vår voksende kundebase med kundestøtte uten sidestykke, sier Håkan Holmgren, administrerende direktør i CheckProof

Få gratis nyhetsbrev

Abonner på Shifters nyhetsbrev for de siste nyhetene, trendene og analysene.