fintech

Two har fått fotfeste i Sverige med storkunde - nå tas løsningen til Norge

Den svenske netthandelskjempen NetOnNet tilbyr nå alle B2B-kunder en betalingsløsning fra det norske fintech-selskapet Two.

Andreas Mjelde daglig leder og gründer i Two.
Publisert

NetOnNet selger elektronikk og produkter i relaterte segmenter til privatpersoner og bedrifter, både på nett og i butikker. Siden mai 2023 har NetOnNet tilbudt bedriftskundene i Sverige en ny betalingsløsning fra det norske fintech-selskapet Two. L

øsningen, som muliggjør raske og sikre fakturakjøp uten verken søknad eller registrering, er nå også på plass for norske B2B-kunder.

– Den nye løsningen har tydelig økt konverteringen vår, både på nett og fremfor alt innen fysisk handel, sier Per Stridh, B2B-sjef i NetOnNet. 

NetOnNets B2B-sjef Per Stridh er godt fornøyd med den nye betalingsløsningen:

– Tjenesten som Two tilbyr er veldig fleksibel for kunden, uansett om de handler i butikk eller på nett. Løsningen er basert på en tre-trinns-verifisering, hvor kredittsjekk og prokura-verifisering skjer på sekunder takket være en automatisert og rask løsning. Det er stor forskjell fra hvordan det har vært tidligere, hvor kredittsjekken har vært et manuelt steg som tok tid. Verifikasjonen foregår i tre nivåer, noe som betyr at selve løsningen er trygg og sikker for oss som forhandler.

– Vi ser i våre data at betydelig flere velger å handle på faktura i dag, sammenlignet med vår tidligere løsning, og fakturakjøp er nå nesten like populært som kortbetaling. Den nye betalingsløsningen har også gjort det mulig for B2B-kunder å handle mot faktura i butikk, noe som har økt konverteringen vår kraftig i den kanalen. Vi ser også at det øker tilstrømmingen av kunder da en stor andel av bedriftene som velger å betale med Two er nye kunder, sier Per Stridh i NetOnNet.

Two-gründer Andreas Mjelde sier at han ser på NetOnNet som den perfekte partneren. 

– At Two er blitt en av de mest populære betalingsmåtene for NetOnNets bedriftskunder viser behovet for raske, sikre og fleksible fakturabetalingsløsninger for B2B-kunder, uansett om det gjelder digital eller fysisk handel, sier han.

Få gratis nyhetsbrev

Abonner på Shifters nyhetsbrev for de siste nyhetene, trendene og analysene.