Edgeir Vårdal Aksnes er gründer og daglig leder i Tibber.

Tibber inngår samarbeid med Zaptec

Strømstartupen utvider porteføljen med elbil-partnere.

Publisert

Strømstartupen som selger strøm for tilnærmet innkjøpspris, Tibber, satser stort på samarbeid med aktører mer eller mindre tilknyttet bransjen, deriblant flere startups.

Fra før har de partnerskap med alt fra Otovo til Clas Ohlson.

I tillegg har selskapet satset tungt på ulike samarbeid innen elbil-segmentet. Sammen med Finn.no utvikler Førde-bedriften en tjeneste som skal gi bedre oversikt over kostnader ved hjemmelading av elbil. De jobber også sammen med det fremadstormende elbilladerselskapet til gründer Jonas Helmikstøl, Easee.

Nå utvider Tibber satsingen, og inngår samarbeid med Easee-konkurrenten Zaptec. Selskapets smarte ladeboks for eneboliger, Zaptec Go, får full integrasjon med Tibbers app for strømsparing.

Etter at Zaptec lanserte produktet, har Tibber fått en mengde henvendelser fra kunder som ønsket seg en slik integrasjon, forteller gründer i strømselskapet, Edgeir Vårdal Aksnes.

– Dette skjønner vi godt, for produktet sjekker av på alle punkter og vil gjøre lading av elbilen smartere, enklere og billigere. Da var det en no-brainer for Tibber å integrere det i appen og ta det inn i vår nettbutikk, sier han i en pressemelding.