rekruttering

Otovo henter ny Norges-sjef fra Wolt

Sol-selskapet Otovo har ansatt nye sjefer for Norge og Sverige.

Vida Wachtmeister og Silje Gjeraker begynner i Otovo.
Publisert

Silje Gjeraker skal ta over styringen av Otovo Norge. Hun kommer fra stillingen som head of operations i Wolt, hvor hun har vært ansatt de siste tre årene.

– Jeg har fulgt Otovo fra starten og er imponert over hvor tidlig de så potensialet i solar. Jeg mener det er viktig for hvor generasjon å ta tak i oppgaven med å gjennomføre energitransformasjonen, sier Gjeraker.

Den nye sjefen for Sverige-satsingen blir Vida Wachtmeister som har hatt ansvar for ekspansjonen til Sverige og Danmark i det tyske selskapet PlusDental. Wachtmeister har også ledererfaring fra Samsung Norden.

De to nye landansvarlige skal rapportere til Paulina Ackermann som leder Nord-Europa-avdelingen i Otovo. Ackermann fremhever de to nyansattes erfaring fra digitale markedsplasser for fysiske produkter.

– Det er fantastisk å få med Vida og Silje, og jeg er veldig fornøyd med at Otovo igjen beviser at vi kan hente talentfulle folk, sier gründer Andreas Torsheim i en kommentar.

Han har et poeng. I løpet av det siste året har Otovo rekruttert ledere fra selskaper som Uber, Cognite og Adevinta. Samtidig har flere av de som var med på å bygge opp selskapet, funnet andre ting å gjøre.

Nyheter og innsikt rett i epostboksen

Motta høydepunktene fra Shifters redaksjon direkte i innboksen din.

Hvilken bransje jobber du i?*