karriere

Oda-avhopper til Folq

Andrea Jara Bårdsgjerde skal ta vare på folka i det raskt voksende konsulentbyrået.

Andrea Jara Bårdsgjerde er ny "People Manager" i Folq.
Publisert Sist oppdatert

Andrea Jara Bårdsgjerde var sist «Global People Business Partner» i Oda. Der var hun med på matleveringsselskapets reise fra fire til rundt 50 ansatte bare på HR-teamet.

Bårdsgjerde har tidligere også jobbet seks år med HR i Sopra Steria.

Nå trer hun inn i stillingen som «People Manager» i konsulentbyrået Folq.

Selskapet ekspanderte i fjor til Sverige og hentet samme høst nær 25 millioner kroner.

– Skal bevare den gode Folq-kulturen mens vi vokser

I rollen hos Folq skal Bårdsgjerde lede avdelingen «People & Customer Success».

– Der vil jeg ha et utvidet ansvar ved å sørge for at alle våre 1700 kvalitetssikrede konsulenter får en enda bedre opplevelse av å være en del av Folq-nettverket.

Det innebærer blant annet å gi god oppfølging før, under og etter et prosjekt, i tillegg til å sørge for at konsulentene har kjennskap og benytter seg av Folqs mange fordeler.

– Folq har ambisjoner om å gå inn i nye markeder, og jeg vil bidra inn i arbeidet med å bevare den gode Folq-kulturen mens vi vokser, sier den Bårdsgjerde - og fortsetter:

– Det å jobbe i en scaleup-bedrift har en helt spesiell drivkraft som gir mye energi. Man blir utfordret i bredden faglig, og det er en løpende problemløsning som er gøy og krevende, sier hun.

Hvilke erfaringer tar du særlig med deg fra Oda inn i den nye jobben?

Jeg har blitt kjent med svært mange gode kollegaer i Oda, og de har lært meg veldig mye. Oda gikk fra å være et norsk til et internasjonalt selskap, noe også Folq skal fremover, sier Bårdsgjerde.

– Begge firmaene har et produkt som påvirker livene til svært mange mennesker. Jeg vil si at den viktigste lærdommen i min jobb er at uansett størrelse, er det interaksjonen med mennesket som ligger i bunn.

Folq er en markedsplass for konsulenter, og selskapet landet i 2022 på en bruttoomsetning på 250 millioner kroner; en vekst på nær 90 prosent sammenlignet med 2021, opplyser selskapets daglig leder Eldri Coll Mossige overfor Shifter.

Få gratis nyhetsbrev

Abonner på Shifters nyhetsbrev for de siste nyhetene, trendene og analysene.

Ja, takk!