Folkefinansiering

Norsk 18-åring vil fjerne «Tesla-eiernes største irritasjonsmoment»

Vil folkefinansiere fysiske knapper tilbake i bilen.

Bilde av konseptet.
Publisert

18-år gamle Vetle i Greenmission AS var «superfornøyd» med Teslaen sin, men irriterte seg over mangel på fysiske knapper.

– Det var umulig å endre funksjoner som for eksempel temperatur, og samtidig se på veien. Etter mye prøving og feiling, fant jeg løsningen. Dette har nå blitt «Ctrl-Bar», sier Vetle Husby i en pressemelding.

Nå lanserer han Ctrl-Bar som gir Tesla fysiske knapper tilbake.

Ctrl-Bar er laget i sort glass og festes i nedre kant som en forlengelse av den eksisterende skjermen. Den har to sorte aluminiums hjul for styring av temperaturen, og fire programmerbare knapper for valgfrie funksjoner. I tillegg er det et display for visning av informasjon, og led-lys på undersiden for valgfritt farget lys i kupeen. Ctrl-Bar vil etterhvert også varsle hvis du kjører for fort, og gi varsel om fotobokser.

Trenger folkefinansiering

Vetle legger nå ut produktet på «crowdfunding» plattformen Indiegogo for å finansiere ferdigstillingen av produktutviklingen, oppstarten av produksjonen og finansiering av en verdenslansering.

Leverandører for hardwareutvikling, softwareutvikling og produksjon skal være på plass på «nivåer som muliggjør et lønnsomt prosjekt».

Få gratis nyhetsbrev

Abonner på Shifters nyhetsbrev for de siste nyhetene, trendene og analysene.

Ja, takk!