nytt om navn

Nofence henter CFO med Røkke og Mckinsey på CVen

Agri-tech selskapet ansetter to nye ledere og rigger seg for videre internasjonal vekst.

Lars Kvaalen er ny CFO, Victoria Allers Wismer blir ny markedssjef, i Nofence.
Publisert Sist oppdatert

Nofence tilbyr et virtuelt gjerdesystem til bønder. I høst fikk selskapet ny CEO fra Remarkable, etter at selskapet hadde seks daglige ledere på fem år. 

Nå har de ansatt Lars Kvaalen som CFO og Victoria Allers Wismer som markedssjef. 

Kvaalen begynte stillingen 1. januar. Han har tidligere startet opp, og ledet, Antler sitt London-kontor og jobbet i Mckinsey. Sist var han i Aize, et tech-selskap i Aker-konsernet. 

– Nofence byr på en unik mulighet til å vinne i et globalt marked, med base i Norge. Kombinasjonen av hardware og software er spennende, og med en fantastisk «product-market fit» og sterke investorer i ryggen har vi alle muligheter til å lykkes internasjonalt, sier Kvaalen. 

Få gratis nyhetsbrev

Abonner på Shifters nyhetsbrev for de siste nyhetene, trendene og analysene.

Wismer begynner i mars og kommer fra rollen som markedssjef i Electric Way, som importerer og selger de kinesiske elbilene Voyah. Hun har også lang fartstid fra markedsføring i Orkla-systemet. 

– Det er inspirerende å møte på et selskap som både har positiv påvirkning for kunde, dyrevelferd, matproduksjon og natur, samtidig som det er høy etterspørsel av produktet, og et særs kompetent team, sier Wismer. 

I dag har oppstartselskapet har flest kunder i Norge. De eksisterende vekstmarkedene de ønsker å fokusere på fremover er ifølge toppsjefen Spania og Storbritannia.

Nofence har kontorer mellom 50-60 ansatte fordelt mellom Oslo, Molde og Trondheim - i tillegg til salgskontorer i Spania og Storbritannia.