KARRIERE

Isabelle Ringes sier hun har flere ting på trappene nå som hun slutter i gründerselskapet hun startet med Marie Louise Sunde.

Isabelle Ringnes slutter i Equality Check

Nå har gründer Isabelle Ringnes blant annet et TV-konsept på trappene.

Publisert Sist oppdatert

Isabelle Ringnes er en av gründerne bak oppstartsselskapet Equality Check, og har siden starten for tre år siden vært heltidsansatt i selskapet, først som produktsjef og senere innen kommunikasjon.

Nå går hun over i en «fristilt ambassadørrolle».

– Min tid som fulltidsansatt i Equality Check har vært veldig spennende og jeg har stor tro på selskapet videre. Nå som selskapet går fra etablerings- til vekstfasen og har fått på plass så mange kloke hoder, føles det riktig at de får stake ut veien videre, sier hun i en pressemelding.

– Som medgründer er jeg veldig stolt av det vi har fått til så langt og jeg har stor tro på et Equality Check vil få til fremover.

LES OGSÅ: Mangfoldsgründerne lanserte «fast and ugly» - nå girer de opp med stjernelag på eiersiden

Dette skal hun nå

I en kommentar til Shifter om hva hun skal nå, sier Ringnes at hun fortsatt vil være en stemme og aktiv bidragsyter for mangfold og likestilling. Hun vil fortsatt være på eiersiden i Equality Check.

– Utover de prosjektene og vervene jeg allerede har, skal jeg fokusere mer på formidling, særlig rundt teknologi og digitalisering. Jeg jobber blant annet med å utforme et TV-konsept, men det er for tidlig til å si noe sikkert om det.

– Og så er jeg generelt spent på å ta fatt på nye utfordringer.

LES OGSÅ: Unconventional Venture lanserer mikrofond: Investerer i disse åtte selskapene

– Veldig morsom reise

Equality Check ble etablert i 2018 av Marie Louise Sunde og Isabelle Ringnes. Selskapet utvikler verktøy som bruker data og evidensbaserte tiltak for å akselerere mangfold og inkludering i bedrifter. Equality Check har på kort tid blitt markedsledende på sitt felt i norsk næringsliv.

Equality Check hentet 13 millioner kroner i fjor sommer, med Alliance Venture i spissen. Norselab er også på eiersiden.

Medgründer og daglig leder Marie Louise Sunde er glad for at Isabelle Ringnes skal ha en ambassadør-rolle videre.

– Fra starten av har vi lagt vekt på kommunikasjon og bevisstgjøring om hvilket konkurransefortrinn mangfold er for bedrifter. Isabelle gjør en viktig jobb i skape denne bevisstheten og vise hvordan Equality Check kan hjelpe våre kunder. Vi har hatt en veldig morsom reise sammen, og jeg gleder meg til å fortsette arbeidet sammen med teamet og Isabelle i en ny rolle, sier Sunde i pressemeldingen.

Ringnes og Sunde har jobbet sammen i mange år, og grunnla også #Hunspanderer i 2015.