nytt om navn

Gründeren slutter som toppleder i Eduplaytion  - her er den nye sjefen

Emilie Harr har et helhetlig perspektiv og utstråler trygghet og ro, mener avtroppende administrerende direktør, Kristoffer Engebø.

NY SJEF: Kristoffer Engebø slutter som CEO. Emilie Harr tar over. De hadde ingen bilder av begge sammen, så her satte vi sammen et arkivfoto av Engebø og et nytt av Harr.
Publisert Sist oppdatert

– Arbeidet med Eduplaytion blir stadig mer intrikat, og det krever andre egenskaper av en daglig leder enn det jeg kan tilby i denne nye fasen vi nå går inn i. Skomaker, bli ved din lest, er det vel noe som heter. Jeg er en gründer-type, og mine styrker kommer best til nytte når vi starter fra scratch og går fra 0 til 100, som vi gjør nå når vi må bygge opp en helt ny salgsorganisasjon og -metodikk, sier Kristoffer Engebø

– Heldigvis har vi noen internt som har de ferdighetene som en ny CEO nå trenger, sier Engebø.

Ny CEO rekruttert internt 

Emilie Harr, som frem til nå har vært COO, overtar som øverste leder i selskapet.

– Hun mestrer å beholde det helhetlige perspektivet og effektivt bryte ned oppgaver i mindre deler, som hun deretter dyktig delegerer og følger opp på en imponerende måte. I tillegg utstråler hun trygghet og ro, som er avgjørende for oss i tiden som kommer, sier Engebø. 

Engebø gründet selskapet i 2018 og har siden den gang vært øverste leder. Ledergruppen vil fortsatt være lik – bare at Harr og Engebø får nye roller. Engebø tar nå rollen som Chief Commercial Officer, i tillegg til at han vil ha ansvar for investorrelasjoner.

Shifter skrev tidligere i høst at Eduplaytion har signert databehandleravtaler med rundt 200 av landets kommuner. Eduplaytion tilbyr et mattespill som retter seg mot barn i alderen åtte til 12 år.

– Eduplaytion og Numetry har hatt god fremdrift, men det ligger fortsatt mye uforløst potensial, sier Engebø.

Han har som mål å videreutvikle salgsapparatet og gjøre selskapet enda sterkere innen salg.

– Nå er det bare å fylle på «ring kontant-kortet», for vi har tusenvis av varme lærerleads som vi skal kontakte fremover, sier Engebø.

– Hvordan visste du at tiden var inne for å gi deg som daglig leder?

– Jeg startet aldri Eduplaytion med drømmen om å bli daglig leder - jeg ønsket å skape noe. Nå følte jeg at det var riktig tidspunkt for meg å trekke meg tilbake som daglig leder, samtidig som det passet godt med behovet for å etablere en helt ny salgsstruktur. Troen på at Numetry kan lykkes, har for meg aldri vært større, sier Engebø. 

Sogndal og Oslo 

Mens Engebø holder til i Sogndal, jobber den nye daglige lederen fra Oslo. Emilie Harr ser frem til å lede selskapet.

– Jeg kommer til å fokusere på det strategiske og operasjonelle, og alt av den daglige driften fremover. Vi er inne i en veldig spennende tid og kommer til å jobbe veldig fokusert med salg fremover.

Hun forteller at lederteamet vil bestå av de samme, men med nye titler.

– Vi vil jobbe med å fortsette å løfte selskapet til nye høyder. Nå har vi avtaler om bruk med omtrent halvparten av landets kommuner. Vi ser at stadig flere velger å kjøpe fullversjonen av Numetry, og målet er å øke markedsandelen her vesentlig i tiden fremover.

Få gratis nyhetsbrev

Abonner på Shifters nyhetsbrev for de siste nyhetene, trendene og analysene.