Lederkvartetten i Kameo kan glede seg over nye lånerekorder. Fr.v. Fredrik Källgren (SE), Linn Hoel Ringvoll (NO), Jesper M. Johansen (DK) og Sebastian M. Harung konsernsjef.

Finansierte prosjekter for 110 millioner kroner på én måned

Det er gode dager i folkefinanseringsselskapet Kameo. Bare i februar formidlet selskapet lån for like mye som i hele 2018.

Publisert Sist oppdatert

Mesteparten av lånevolumet kommer fra lån til eiendomsprosjekter i selskapets tre markeder: Norge, Sverige og Danmark. Sverige er desidert størst og bidro med 80,8 millioner svenske kroner, deretter følger Norge 21,6 millioner kroner og Danmark med 4,5 millioner danske kroner. Omregnet til norske kroner bli det cirka 110 millioner kroner.

Et viktig bidrag til rekorden, var Kameo Norges nye norske låneformidlingsrekord på 18,6 millioner kroner til et boligutviklingsområde i Bjørkelangen i Aurskog-Høland kommune på Østlandet. Cirka 800 investorer var med og lånte ut penger til Akershus Prosjekt AS.

En annet rekord bidro selskapets danske gren med. Der ble et lån på to millioner danske kroner fylt på bare to minutter.

I tillegg har selskapet fått over 3000 ny investorer i «crowden», hvorav 1000 norske, siden årsskiftet.

– Februar har gitt oss rekord på rekord på rekord, og vi er utrolig glade for å kunne bidra til å realisere både boligbygging og avkastning til folket, sier Linn Hoel Ringvoll, daglig leder i Kameo Norge i en pressemelding.