Ferd, Skyfall og Dovetail investerer i logistikkstartup

360 Logistics får drahjelp til å bygge fremtidens infrastruktur for netthandel.

Jon Kåre Stene (øverst til venstre), Tobias Bæck og Johan Bakken (nederst til venstre) og Johan Andresen (nederst til høyre) er blant de som har sansen for 360 Logistics (øverst til høyre).

I en bredt anlagt artikkel i Finansavisen forteller blant andre Oda- og Skyfall-gründer Jon Kåre Stene om hvorfor han har så troen på prosjektet til gründerne Gustav Jebsen og Bjørn Staavi. Selskapet ble etablert i 2018, og er en totalleverandør av ordrehåndtering og lager for nettbutikker.

Ikke bare investerer Skyfalls nye venturefond i 360 Logistics, men også Ferd. Dovetail, som ble startet av Dahle-familiens investeringsselskap Grenir og teknologi- og designbyrået Bakken & Bæck i fjor, gjør også sin første investering.

Til tross for at både investorer og gründer forteller villig vekk om både forretningene og fremtiden, ønsker de ikke å gå inn på hvor mye som har blitt investert i denne runden eller hva verdivurderingen var, men ifølge artikkelen sitter de eksterne investorene på 20 prosent, mens gründere og ansatt fortsatt har en solid majoritet.

Nyheter og innsikt rett i epostboksen

Motta høydepunktene fra Shifters redaksjon direkte i innboksen din.

Ja, takk!

Hvilke nyhetsbrev vil du motta?*

Hvilken bransje jobber du i?*