OPPKJØP

Dr. Dropin kjøper britisk hudlege

– Vi kan bidra med verdifull erfaring om hurtig vekst, sier gründer og daglig leder Daniel Sørli.

Dr.Dropin-topp Daniel Sørli (t.v.) gjør sin inntreden i det britiske markedet.
Publisert Sist oppdatert

Tidligere denne måneden kjøpte den norske legetjenesten Dr. Dropin de fleste aksjene i den heldigitale hudlegetjenesten Skindoc. Oppkjøpet er Dr. Dropins første steg inn på det britiske markedet, og en del av en større internasjonal ekspansjonsplan.

Dr. Dropin ble startet i 2017 av legen Daniel Sørli, og er en del av oppstartsstudioet Askeladden.

Sistnevnte står bak konsepter som frisørkjeden Cutters, tannlegeselskapet Blid, massasjestudioene til Squeeze og skjønnehetssalongene Olio.

– Vi er glade for å jobbe med Dr. Dropin og føler oss sikre på at vi kan nå våre ambisjoner for vekst sammen. Dr. Dropin har verdifull erfaring med bærekraftige og innovative løsninger i markedet for private helsetjenester. Dette gjør dem til en ideell samarbeidspartner for oss, sier James Denny og Sreedhar Krishna, hudleger og gründere av Skindoc, i en pressemelding.

Dr. Dropin er i dag til stede i de største norske byene med tjenester som allmennlege, spesialister, fysioterapeuter, hudleger og psykologer.

Nå skal selskapet satse internasjonalt, bekrefter daglig leder Sørli i Dr. Dropin.

– Oppkjøpet av Skindoc er et steg i den retningen. Skindoc har et dyktig medisinsk team og en god forretningsmodell. Vi kan bidra med verdifull erfaring om hurtig vekst i det norske markedet, og fra vår nylige inntreden i det svenske markedet, sier han.

Partene opplyser at Skindoc vil fortsette driften under eget merkenavn - inntil videre. De har foreløpig ikke kommentert hvor mye som er betalt i transaksjonen, eller hvordan den er innrettet.

Tidligere i år kjøpte Dr. Dropin den norske hudlege-tjenesten Snapmed for 30 millioner kroner.

Få gratis nyhetsbrev

Abonner på Shifters nyhetsbrev for de siste nyhetene, trendene og analysene.

Ja, takk!