INVESTERING

Defigo henter 39 millioner kroner

De nye pengene skal brukes på videreutvikling av selskapets bærekraftige løsning for adgangskontroll og vekst i Norge, Skandinavia og USA.

Defigo-teamet
Defigo-teamet
Publisert Sist oppdatert

Proptech-selskapet som leverer nøkkelfri og digital adgangskontroll for bolig og næringseiendom, annonserte i dag at de har hentet 39 millioner kroner i ny kapital fra både nye og eksisterende investorer.

Emisjonen gjøres kun et halvt år etter at selskapet hentet penger forrige gang. Da byttet Defigo også ut toppsjefen.

Selskapet planlegger å bruke nye midler på videreutvikling av selskapets bærekraftige løsning for adgangskontroll samt vekst i Norge, Skandinavia og USA.

Defigo

  • Defigo tilbyr en skybasert løsning for adgangskontroll levert som en tjeneste.
  • Systemet kan integreres med hvilken som helst infrastruktur i bygget.
  • Borettslag, eiendomsselskaper og eiendomsforvaltere i boligbygg og næringseiendom kan dermed digitalisere og tilby nøkkelfri adgang til beboere og leietakere uten å måtte bruke ressurser på å erstatte systemer de allerede har.
  • Med denne løsningen skal Defigo hjelpe norske og internasjonale kunder med å nå sine bærekraftsmål og spare opptil 5 tonn CO2-utslipp per bygg.

Med de første partner avtalene på plass i USA akselererer selskapet nå veksten og har ambisjoner om å åpne millioner av dører i USA og over hele Nord-Europa i 2022.

– Våre nye partnere erkjenner at Defigo-løsningen er unik innen markedet for adgangskontroll. De ser frem til å kunne tilby løsningen til sine kunder som et brukervennlig, nøkkelfritt og bærekraftig alternativ til tradisjonelle systemer. Sammen med våre partnere har vi ambisiøse mål for Defigo i USA, sier Bob Moore, Defigos Country Manager i USA.

De nye norske investorene som kommer inn på eiersiden til Defigo i denne finansieringsrunden er Oslo Pensjonsforsikring (OPF), MP Pensjon, et «family office» innen eiendom og shipping, samt eksisterende investorer Idekapital, PKH Pensjon og Nunchi.

Powered by Labrador CMS