Karriere

AI-startup styrker lederteamet med ny topp-rekruttering

Camilla Gjetvik blir ny administrerende direktør i Intelecy.

Camilla Gjetvik og Bertil Helseth i Intelecy.
Publisert Sist oppdatert

Intelecy, kunngjorde i dag utnevnelsen av Camilla Gjetvik som sin nye administrerende direktør. Selskapet driver innen industriell AI.

Gjetvik har bakgrunn som driftsdirektør (COO) i Boost AI og  har vært med selskapet i en vekstfase hvor omsetningen økte til 100 millioner kroner på fem år. 

– Jeg ser frem til å lede Intelecys team gjennom selskapets neste vekstfase. Vi vil akselerere bruken av AI i industrien for å løse globale utfordringer som forbedring av ressurs- og eiendomsutnyttelse, energisparing og avfallsreduksjon, sier Gjetvik i en kommentar.

Gjetvik tar over roret etter Intelecys teknologigrunnlegger Bertil Helseth, som nå går inn i rollen som teknologidirektør (CTO) for å lede produktutviklingen. 

– Vi har lenge lett etter en administrerende direktør som kan bygge selskapet som en global leder innen no-code industriell AI. Jeg ønsker Camilla velkommen, og hennes tidligere suksesser i å lede og akselerere vekst for en no-code AI-bedrift vil utvilsomt bidra til vår suksess, sier gründer Helseth.

Heltseth har også tidligere lykkes godt med å rekruttere dyktige tech-kvinner til Intelecy. I november 2022 gikk Anna Olson fra Cognite for å bli kommersiell direktør i startupen.

Få gratis nyhetsbrev

Abonner på Shifters nyhetsbrev for de siste nyhetene, trendene og analysene.