E-sport

Teamer opp: David Scavera, leder for Wolt for Work i Norge og Norden, og CEO Steffen Willumsen i Skagerak Technologies som her møtes til et slag bordtennis.

Wolt støtter Skagerak Technologies e-sportsatsing for bedrifter

Hurtigleveringstjenesten inngår strategisk partnerskap for å støtte Bedriftsligaen for esport.

Publisert

Hurtigleveringstjenesten Wolt blir nøkkelpartner og sponsor for Bedriftsligaen for esport  – en satsing fra softwareselskapet Skagerak Technologies. 

Det melder Wolt i en pressemelding.

Ligaen, som altså foregår digitalt, inkluderer over 150 bedriftslag og spill som Counter-Strike og League of Legends. Bedriftsligaen skal dermed være en av Norges og Nordens største ligaer for kompetitiv gaming inn mot næringslivet, med ekspansjon til Sverige og Danmark i 2024.

Formålet med ligaen er å styrke samarbeid og engasjementet i næringslivet gjennom spill. 

For Wolts del er samarbeidet en viktig del av B2B-strategien deres gjennom konseptet «Wolt for Work»  –  et konsept som inkluderer matlevering for bedrifter som skal forenkle og effektiviserer bestilling av for eksempel overtidsmat, lunsj, møtemat, blomster, gaver, kontorrekvisita og doruller.

– Gjennom dette samarbeidet ønsker vi å demonstrere vår forpliktelse til å fremme fellesskap og mangfold, samtidig som vi inspirerer våre ansatte til å trives i en innovativ og morsom atmosfære. Vi ser frem til å bygge broer og skape minneverdige øyeblikk på virtuelle arenaer sammen med våre kolleger i næringslivet, og ikke minst levere maten som skal til for å holde tempoet oppe, sier David Scavera, nordisk leder for «Wolt for Work»