Partnerskap

XXL og Wanda starter samarbeid om sykler

Wanda teamer opp med XXL

Wanda og XXL inngår samarbeid om vedlikeholdstjenester av sportsutstyr. Kunder som velger å oppbevare sportsutstyr hos Wanda kan samtidig bestille vedlikeholdservice som utføres av XXLs verksteder.

Publisert Sist oppdatert

Wandas kunder i Norge og Sverige kan nå få vedlikehold- og reparasjonsservice for sykkelen når de velger å oppbevare sykkelen sin hos Wanda.

Wanda henter sykkelen hos kunden, og transporter den til XXL sine verksteder hvor service og eventuell reparasjon utføres - i god tid før sykkelsesong er i gang.

Wanda leverer deretter sykkelen hjem til kunden når den ønsker det.

– Vi ønsker å hjelpe våre kunder å ta vare på tingene de kjøper. Med vår verkstedkompetanse og Wandas logistikkplattform så gjør vi det enkelt for folk å lagre, vedlikeholde og få reparert utstyr som de allerede eier, sier Are Knutsen, ansvarlig for tjenester i XXL.

XXL og Wanda skal nå se på ytterligere muligheter for samarbeid på flere typer av ting som eksempelvis ski eller utleie.

– Vi har som ambisjon å rulle ut flere tjenester som bygger på en sirkulær forretningsmodell i løpet av tiden som kommer - både reparasjoner, retur og utleie er tjenester som det er naturlig for oss å se på, sier Karin Berg, vekstsjef i Wanda.