Partnerskap

XXL og Wanda starter samarbeid om sykler
XXL og Wanda starter samarbeid om sykler

Wanda teamer opp med XXL

Wanda og XXL inngår samarbeid om vedlikeholdstjenester av sportsutstyr. Kunder som velger å oppbevare sportsutstyr hos Wanda kan samtidig bestille vedlikeholdservice som utføres av XXLs verksteder.

Publisert Sist oppdatert

Wandas kunder i Norge og Sverige kan nå få vedlikehold- og reparasjonsservice for sykkelen når de velger å oppbevare sykkelen sin hos Wanda.

Wanda henter sykkelen hos kunden, og transporter den til XXL sine verksteder hvor service og eventuell reparasjon utføres - i god tid før sykkelsesong er i gang.

Wanda leverer deretter sykkelen hjem til kunden når den ønsker det.

– Vi ønsker å hjelpe våre kunder å ta vare på tingene de kjøper. Med vår verkstedkompetanse og Wandas logistikkplattform så gjør vi det enkelt for folk å lagre, vedlikeholde og få reparert utstyr som de allerede eier, sier Are Knutsen, ansvarlig for tjenester i XXL.

XXL og Wanda skal nå se på ytterligere muligheter for samarbeid på flere typer av ting som eksempelvis ski eller utleie.

– Vi har som ambisjon å rulle ut flere tjenester som bygger på en sirkulær forretningsmodell i løpet av tiden som kommer - både reparasjoner, retur og utleie er tjenester som det er naturlig for oss å se på, sier Karin Berg, vekstsjef i Wanda.

Powered by Labrador CMS