samarbeid

Cohere - Sondre Kvam og Andreas Ore Larssen

VR-startup annonserer samarbeid med global aktør

Den norske startupen Naer inngår et samarbeid med Hewlett Packard Enterprise.

Publisert Sist oppdatert

I en pressemelding annonserer det norske oppstartselskapet Naer om nytt samarbeid med det amerikanske IT-selskapet Hewlett Packard Enterprise (HPE). 

Naer har laget en løsning som legger til rette for virtuell deltakelse i workshops ved å opprette virtuelle rom der deltakere møtes gjennom sine respektive avatarer. 

Her kan man snakke og gestikulere, og være mer «kroppslig til stede» under møter. 

Shifter har skrevet om Naer, som før gikk under navnet Cohere, flere ganger tidligere. Blant annet har Naer mottatt én million fra STUD-ENT til utvikling av sin plattform. 

Fra før har Naer et samarbeid med samhandlingsverktøyet Miro.

«Vårt arbeid med Naer og Miro omdefinerer mulighetene for kunder som navigerer i digitale arbeidsområder for å sikre at de har verktøyene som gjør at de kan nå sitt fulle potensiale med forbedret produktivitet, sømløs tilkobling og ubegrenset samarbeid. Dette partnerskapet inkarnerer vårt fortsatte fokus på bedriftens krav til pålitelighet, tilgjengelighet og sikkerhet samtidig som vi tilbyr disse innovative verktøyene til våre kunder », skriver Rob Homburg Rob Homburg  sjef for utvidet virkelighet (XR) hos HPE i pressemeldingen om det nye samarbeidet.

Skyfall Ventures, Proventure og Startuplab Founders Fund, samt noen engleinvestorer, investerte 5,5 millioner i selskapet i fjor høst.