KARRIERE

Even Westerveld forlater rollen som leder mennesker og merkevare i Vipps Mobilepay. Her fra Norway Fintech Festival tidligere i år.

Vipps-topp returnerer til DNB

Etter tre år i Vipps går Even Westerveld tilbake til DNB.

Publisert Sist oppdatert

Even Westerveld blir ny direktør for kommunikasjon og bærekraft i DNB. Han erstatter Thomas Midteide som blir ny kommunikasjonsdirektør i Telenor.

Westerveld forlater rollen som leder for Mennesker og Merkevare i Vipps etter etter tre år og venter tilbake til stedet der han var kommunikasjonsjef i syv år før det.

– Jeg tar med meg det jeg har lært i Vipps tilbake til moderskipet nå som jeg går tilbake til DNB. Det er en kjempespennende rolle. Jeg gleder meg til å bli med på å styrke DNB videre, sier Even Westerveld til E24.

Konsernsjef Kjerstin Braathen er fornøyd med rekrutteringen:

– Jeg gleder meg til å få Even tilbake til DNB-familien. Han kjenner oss veldig godt etter flere år i banken, og har gjort en strålende jobb i Vipps, sier Braathen i en melding.

Midteides sorti innebærer at det blir full utskiftning i kommunikasjontoppen i banken. For noen uker siden ble det kjent av DNBs andre kommunikasjonsdirektør Vibeke Hansen Lewin går til Gjensidige.

Mens Midteide erstatter altså allerede er på plass, er det fortsatt ikke avgjort hvem som tar over etter Hansen Lewin. Kari Vartdal Riise er imidlertid konstituert kommunikasjonsdirektør.