elbillading

Anders Thingbø gir seg som toppsjef i Zaptec.

Sjefen i Zaptec slutter på dagen

Administrerende direktør Anders Thingbø sier opp for å forvalte egne investeringer, melder Zaptec mandag. Fratredelsen har virkning fra i dag.

Publisert Sist oppdatert

Finansdirektør Knut Østrem overtar som midlertidig sjef. Han har jobbet i Zaptec siden 2014, melder skriver selskapet i en børsmelding.

Zaptec vil utbetale deler av Thingbøs gjenværende opsjoner basert på eksisterende avtaler mellom ham og selskapet, opplyses det.

I en kort kommentar til Shifter sier Thingbø at Zaptec har en ekspansiv og gjennomarbeidet vekstplan de neste årene og passerer i disse dager 100 ansatte i 7 land.

– Jeg er aksjonær i Zaptec og vil fremover bruke tid på flere investeringer og verv i samfunnet og i selskaper. Det er vekstselskaper med fungerende produkter og tjenester der planen er å skalere og vokse internasjonalt jeg har mest å bidra på, sier han.

I meldingen heter det også at styret nå ønsker å bruke noe tid på å finne en permanent etterfølger til Thingbø, med hensyn til det Euronext Growth-noterte selskapets planer om flytting til Oslo Børs' hovedliste og internasjonale vekstambisjoner.