forvaltning

Dagfinn Edvardsen og Anders Daniel Brekke etablerte Really! AS i september 2020.

Proptech-selskap hentet 13 millioner

Gründerne ser derimot for seg å hente 20-30 millioner til innen sommeren for å satse internasjonalt. Det skal også ansettes stort for å vokse videre.

Publisert Sist oppdatert

Dagfinn Edvardsen og Anders Daniel Brekke etablerte Really! AS i september 2020.

Forretningsmodellen til Really er å matche tilbydere og kjøpere av tjenester som alle bygg trenger, kontorer til borettslag.

Kjøper fyller ut eiendomstype og tjenesten de ønsker på Reallys nettside. Deretter genereres tilbud automatisk fra flere leverandører. I dag er det vanlig at selskaper gjør befaring av bygget før de gir et tilbud.

Så langt teller selskapet 20 årsverk og har om lag hundre leverandører på plass i plattformen. De tilbyr nå sine tjenester til virksomheter i Norges fire største byer.

– Så langt har vi hentet 13 millioner kroner, og satser på å hente mellom 20 og 30 millioner til sommeren i en ny emisjon, sier Brekke.

Really! sitt hovedfokus de neste månedene vil være å lansere konsepter som viser hvor enkelt det er blitt å kjøpe tjenester på nett.

– Vårt mål er å gjøre det like enkelt å handle en renholds- og ventilasjonstjeneste på nett, som det er å handle flybilletter og klær, sier Edvardsen.

– Vi trenger flere flinke folk, og gir våre ansatte mye ansvar. De får også eierskap i et selskap med skyhøye ambisjoner. Vi søker nå etter masse flinke folk. Kunde- og prosessansvarlige, tjenestedesignere, UXere og utviklere. Skal vi endre måten man kjøper, selger og følger opp eiendom på må vi ha med oss de flinkeste folkene, sier han.