nytt om navn

99x: f. v. Dag Honningsvåg (styreleder), Odd Sverre Østlie (ny CEO) og Trygve C. Moe (CFO).

Odd Sverre Østlie blir ny daglig leder i 99x 

Publisert Sist oppdatert

Etter oppkjøp i Brasil og Portugal kommer Odd Sverre Østlie inn som ny daglig leder og toppsjef i for 99x Group. Det melder selskapet i en pressemelding mandag. 

Østlie tiltrådte stillingen allerede ved årsskiftet. Han kommer inn med bakgrunn fra en rekke lederstillinger i teknologibransjen, blant annet Microsoft, Tandberg og Cisco.

Han har også vært toppsjef i både Viju og senere Pexip, som han tok på børs i 2020. 

– For meg, som har jobbet med internasjonal forretningsutvikling i B2B i hele min karriere, blir det spennende å få jobbe med enda mer rendyrket utviklingsorganisasjon, skriver Østlie i pressemeldingen. 

99x har hovedkontor i Norge, og leverer rådgivnings- og utviklingstjenester av digitale løsninger fra utviklingssentre i Sri Lanka, Malaysia, Brasil og Portugal – i tillegg til i Norge. 

99x Gruppen består av 99x Technology, Seeds, SHR, Cleverti, LeanOn og Incrementi – med tilsammen 600 ansatte.  Driv Kapital er en av investorene. 

– Å få Odd Sverre med på laget er en viktig bekreftelse på at forretningsmodellen er interessant og at planene våre fremover attraherer toppledere med høye ambisjoner og bred erfaring fra andre vekstselskaper, skriver styreleder i 99x, Dag Honningsvåg, i pressemeldingen. 

Like før jul tiltrådte også Trygve C. Moen inn i rollen som ny finansdirektør (CFO).