krypto

Kanskje går det mot varmere tider for Firi-sjef Thuc Hoang etter at kryptovinteren førte til store kutt i staben i sommer, her fra et intervju med Shifter hjemme i hagen da han egentlig skulle hatt litt pappafri.

Kryptobørs fortsatt i minus, men i vinter skal de hente kapital igjen

Nå peker pilene oppover igjen for Firi.

Publisert Sist oppdatert

Etter kuttene i staben tidligere i år har målet vært lønnsom drift. Ifølge et intervju i Finansavisen er kryptobørsen ikke helt der. I artikkelen forteller operativ leder Markus Blaker Høgevold om et 40 prosent fall i inntektene i forhold til fjoråret.

Mens vi nå går inn i det kalde månedene tror enkelte at kryptovinteren begynner å gå mot sin slutt. Utviklingen hos Firi kan gi visse positive tegn det også.

– Vi er kommet oss gjennom den tøffe perioden i andre kvartal, med svakt marked og massive kostnadskutt. Nå er vi tilbake på veksttakten fra februar, før krig og annen makro forverret seg. Det synes jeg er sterke resultater i et svakt marked, sier Marius Blaker Høgevold til Finansavisen.

Selskapet går fortsatt to millioner kroner i minus i måneden, og sikter på en omsetning på mellom 35 og 40 millioner kroner i år. Selskapet melder også at de kommer til å jobbe for å få i land en ny emisjon de neste månedene.