nytt om navn

Ny direktør: Dag Hellerud har tidligere jobbet som finansdirektør i Hurtigruten.

Går fra Hurtigruten – blir ny direktør i Cutters

Dag Hellerud blir ny finansdirektør for frisørkjede-konseptet. 

Publisert

– Cutters er et offensivt selskap med ambisjoner om videre vekst i flere land. Konseptet har fått ordentlig fotfeste i den nordiske detaljhandelen. Jeg ser frem til å bli en del av virksomheten, sier Dag Hellerud som nå trer inn i rollen som ny finansdirektør for Cutters

Det melder frisørkjede-konseptet i en pressemelding mandag formiddag.

Hellerud kommer fra stillingen som «Head of finance» (finansdirektør) i det norske rederiet og cruiseturist selskapet Hurtigruten. 

Han har ellers også erfaring fra en rekke selskaper, deriblant som konsulent for Boston Consulting Group og finansdirektør i IT-selskapet Oche. I tillegg har han jobbet for Norgesgruppen og Telia. 

– Hans bakgrunn og ekspertise innen økonomistyring, og spesielt hans erfaring fra å jobbe i både større konsern og med aktive eiere, gjør ham til en viktig bidragsyter for selskapets videre utvikling, sier Gunn Inger Hansen, administrerende direktør i frisørkjeden.

Hun tok selv over sin rolle etter Kristian Solheim i fjor sommer, som Shifter omtalte. 

Cutters har siden oppstart i Bergen i 2015 åpnet 96 salonger i Norge, 12 i Finland og 15 i Sverige. 

I 2022 omsatte den norske virksomheten for 293 millioner kroner, mot 239 millioner året før. Resultat før skatt var på minus 4,6 millioner kroner, mot 900.000 i 2021.