Tellef Tveit i Learnlink. Foto: Jan Khür, www.jankhur.com/Oslo Innovation Week

Shifters pitchekonkurranse: Slik tar du vinnerideen ut i verden

Publisert Sist oppdatert

Tellef Tveits personlige lærer i mobilen gikk helt til topps. 

Learnlink-medgründeren danket ut 23 ideer, og hentet hjem seieren i konkurransen om å ha gitt bort den aller beste gründerideen i Shifters pitchkalender:

En tjeneste som lar deg lære fra den personlige assistenten på mobilen din. 

Se hele pitchen nederst i saken. 

– Først og fremst er jeg stolt over å kunne konkurrere i så godt selskap. Det er veldig mange flinke gründere som har deltatt og jeg vil derfor takke mine kollegaer i Learnlink som skaper et supert arbeidsmiljø med masse gode ideer innenfor edtech, sier Tveit.

– Hvordan kan ideen tas ut i verden herfra? 

– Det jeg har erfart ved å lage min første bedrift er at man trenger et sammensveiset team som ønsker å løse et viktig samfunnsproblem, sier han.

– Om jeg skulle laget produktet fra julekalenderen hadde jeg sett etter et team som ikke gir seg når man lærer på den harde måten. Dette teamet må også ha et ønske om å hjelpe andre å tilegne seg kunnskap, spesielt de som synes det er vanskelig å komme seg gjennom en bok, sier Tveit.

– I dette tilfellet hadde det sikkert hjulpet med noen eksperter på «voice-gaming», samt et par av ingeniørene bak Googles «virtual assistant», men jeg er sikkert på at det finnes noen som brenner litt for utdanning der også.

Hvem tar utfordringen? 

Vinneren av om et reMarkable-brett i nyhetsbrev-konkurransen ble Ida Marie Nygård. Gratulerer!