FintecH

Går fra Lunar til Kameo

Frode Riis Andersen bytter bank med folkefinansiering og blir ny kommunikasjonssjef i Kameo.

Frode Riis Andersen, ny kommunikasjonssjef i Kameo
Publisert Sist oppdatert

Da den danske utfordrerbanken tråkket på bremsen og kuttet i den norske virksomheten tidligere i år, måtte Norge-sjef Eilin Schjetne og kommunikasjonssjef Frode Riis Andersen gå.

Nå har Riis Andersen funnet seg ny jobb. Og den var kortreist. Han flytter nemlig bare to etasjer opp i den samme kontorbygningen i Vika i Oslo,

Med ansettelsen av Riis Andersen ønsker Kameo å gjøre folkefinansiering mer kjent og aktuelt for hele befolkningen.

– Jeg ser på Kameo som spare- og investeringenes svar på Vipps, sier Riis Andersen i en pressemelding.

– Min jobb blir å få opp folks øyne for folkefinansiering som en god investeringsmulighet. Gjennom erfaringen fra en bankutfordrer, oppdaget jeg hvor mange nordmenn som har pengene syltet ned i innskuddskontoer med svært lave renter. I en tid med rekordinflasjon og høye utlånsrenter går det helt klart utover kjøpekraften til folk flest, sier Riis Andersen.

Han mener Kameo er en liten diamant i norsk fintech, som bare venter på å bli slipt.

– Vi er utrolig glade og stolte over at Frode nå blir med på Kameos reise. Vi er imponert over hva Frode har fått til hos blant annet Lunar og Vipps, og jeg ser frem til å jobbe tett med Frode fremover for å gjøre vårt konsept, og ikke minst Kameo, mer kjent for både småsparere og eiendomsselskaper i hele Skandinavia, sier Sebastian Martens Harung, CEO og grunnlegger av Kameo.

Abonner på nyhetsbrevet FinShift

Hold deg oppdatert på det siste og viktigste om fremtiden innen bank- og finansbransjen

Ja, takk!