Venstre: Produktbilde av Klarna in-store. Høyre: Thomas Elvestad, markedsdirektør i Klarna Norge.
Venstre: Produktbilde av Klarna in-store. Høyre: Thomas Elvestad, markedsdirektør i Klarna Norge.

Innfører Klarna i alle XXL-varehus

Publisert Sist oppdatert

Sebastian Siemiatkowski og gjengen gir nordmenn avbetaling på sportsutstyr.

Espen Terland, kommunikasjonsansvarlig og omnichannel direktør i XXL, forteller i en pressemelding fra Klarna at dette vil gjøre at kundene kan "sømløst bevege seg mellom det fysiske varehuset og nettbutikken".

--  Dette betyr at også besøkende i våre fysiske varehus får muligheten til å bruke ulike betalingsløsninger, som å dele opp betalingen, utsette den eller betale alt med engang, sier Terland.

Betalingen skal gjøres med mobilen, og den nye betalingsløsningen blir innført i alle XXLs 77 varehus i Norden, i oktober. Med "Klarna in-store" skal kunden få de samme betalingsalternativene å forholde seg til, enten de er i nettbutikken eller i det fysiske varehuset.

Kan få varene tilsendt

Markedsdirektør i Klarna Norge, Thomas Elvestad, forteller om noen av funksjonene Klarna in-store. Oversikten over kjøpene man har gjort, har man i Klarnas app. Man kan også bestille varene i den fysiske butikken og få dem tilsendt via XXLs nettbutikk -- et alternativ hvis man ikke finner varene man skal kjøpe i den fysiske butikken.

-- Med vår betalingsløsning kan du med et tastetrykk på mobilen velge om du vil betale med faktura, delbetale eller direktebetale rett fra konto eller med kort. Ønsker du finansiering skjer vurderingen på under ett minutt, uten at kunden trenger å oppgi noe informasjon til de butikkansatte, sier Elvestad i pressemeldingen.

I Norge vil "Klarna in-store" innføres i totalt 35 varehus.

Powered by Labrador CMS