Elin Mingar Øverkil i NOVACARE AS.

Går fra lederjobb i Knowit til NOVACARE: – Jeg gleder meg til å være med å bygge videre

Publisert Sist oppdatert

Elin Mingar Øverkil skal blant annet lede arbeidet med kompetanseutvikling i det fire år gamle selskapet. 

– Jeg er stolt og ydmyk over å bli en del av den fantastiske gjengen av rådgivere og utviklere i NOVACARE, og gleder meg til å være med å bygge videre på det gode fundamentet som allerede ligger der, sier Mingar Øverkil

Hun startet sin karriere som utvikler i NetCenter i 1999, og gikk senere videre som utvikler - og etter hvert prosjektleder for applikasjonstjenester i EDB Business Partner.

De siste seks, syv årene har Mingar Øverkil jobbet med Lifecycle Management i Making Waves og Knowit Reaktor Oslo, senere Knowit Experience. Her satt hun i ledergruppen med ansvar for eksisterende kunder.

– Vi gleder oss stort over at hun valgte å komme til oss, og er veldig trygge på at hun kommer til å bidra med å løfte selskapet vårt til nye høyder, sier Kjetil Melsom Olsen, NOVACAREs CEO.

Videreutvikling

Selskapet rundet fire operative år i mars - og er det eneste selskapet i Norge dedikert til Application Life Cycle Management, også kalt «kundeivaretakelse».

Mingar Øverkil skal i tillegg til et operativ ansvar for kundene, også lede arbeidet med kompetanse i utvikling i selskpet.

– NOVACAREs kjernevirksomhet er Application Lifecycle Management, og dermed er det kundeivaretakelse og videreutvikling av deres løsninger som er den viktigste oppgaven. Jeg har stor tro på et selskap som ser verdien av og satser på nettopp dette, sier hun.