Bli Shifter-medlem: Støtt vår uavhengige journalistikk om norsk innovasjon og gründere

Publisert Sist oppdatert

For et halvt år siden la vi ut vår første artikkel på Shifter.no. Etter det har vi publisert ytterligere 333 saker. Noen av dere har kanskje lest alle sammen også. Det kan dere fortsette å gjøre gratis, men dere kan også bli supportere ved å gå inn på vår crowdfunding. Vi lover å bli enda bedre, samt også en godbit i ny og ne til våre betalende medlemmer. 

Det har vært noen hektiske måneder. Vi har jobbet tidlig og sent – fløyet, syklet og løpt hit og dit. Det har piplet inn noen kroner i kassa, men vi har konsentrert oss aller mest om å skape god journalistikk. Så vi har stort sett gått på egne sparepenger, luft, kjærlighet og inspirerende tilbakemeldinger fra brukerne.

Vi er ganske fornøyd med det vi har fått til hittil. Det har vært løpende nyheter om investeringer og gründerkonkurranser. Det har vært analyser og politiske utspill. Vi har besøkt spennende gründerbedrifter, skrevet kommentarer, og laget podcast. Vi har så smått også begynt å jobbe med mer undersøkende journalistikk. Vi synes imidlertid at vi har mye å gå på. Hver dag er vi litt frustrerte over at vi ikke kan dekke alt det spennende som skjer eller gå enda dypere og mer analytisk til verks.

Vi håper at dere som har vært med på reisen hittil, ønsker å støtte oss med et lite eller større kronebeløp i måneden i vår crowdfunding-kampanje på Patreon. Noen av dere gjør det allerede, og vi håper dere ser på det som et slags frivillig abonnement – noe som dere får noe igjen for, ikke som en ren almisse. Dere kan når som helst stoppe støtten, dersom dere mister troen på det vi holder på med, eller for den saks skyld trenger pengene til noe annet.  Som gründere så har vi full forståelse for det sistnevnte. Det er lov for både enkeltpersoner, bedrifter, offentlige institusjoner og organisasjoner å bli medlem.

Foreløpig er det bare T-skjorter til de som gir over en viss sum i måneden. Vi jobber også med å få opp en egen medlemsside, der medlemmer kan få navn eller logo, dersom de ønsker det. Vi vurderer også en del andre godbiter som følger med medlemskapet. Men det er «under construction».

Vi vil på vår side fortsette arbeidet med å få også andre inntekter til vår drift og utvikling, så Shifter kan leve lenge i landet.

Her kan du støtte oss:

https://www.patreon.com/user?u=3461841

Innlegg av redaktør Per-Ivar Nikolaisen i Shifter