Gjensidige har bygget ut barneforsikringen med et tilbud om AV1-roboten fra No Isolation. Foto: Gjensidige / No Isolation.

Forsikringsselskap vil la syke barn låne No Isolation-roboter gratis

Publisert Sist oppdatert

Gjensidige og No Isolation inngår nytt samarbeid. Langtidssyke barn med barneforsikring kan låne AV1-roboter fra No Isolation gratis.

I en pressemelding Gjensidige publiserte på LinkedIn på fredag, fortelles det at forsikringsselskapet har inngått en avtale med startupen No Isolation, med formål å redusere ensomhet blant langtidssyke barn. AV1-robotene kan lånes gratis i 12 måneder.

-- Å ta vare på barn og unges psykiske helse er en oppgave som ikke kan gjøres av foreldre alene, det er også et samfunnsansvar. Derfor har vi forbedret barneforsikringen vår i samarbeid med gründerselskapet No Isolation, skriver Gjensidige i pressemeldingen.

Mange barn opplever at nettverket deres i klassen og på fritiden forsvinner når de blir syke, og No Isolations lille, hvite "robotvenn" kobler det syke barnet sammen med klassen og venner. Dermed forsvinner ikke nettverket, og barna beholder vennskapene sine. Karen Dolva, daglig leder for og gründer av No Isolation, skriver på SMS at hun er svært positiv til Gjensidiges tiltak.

-- Jeg synes det er kjempebra at Gjensidige inkluderer AV1 i barneforsikringen sin, spesielt fordi det betyr at når uhellet først er ute, så kan man holde kontakt med skolen og venner fra første stund, skriver Dolva.