Babak Tighnavard og Andreas Thorsheim. Foto: Anna-Julia Granberg
Babak Tighnavard og Andreas Thorsheim. Foto: Anna-Julia Granberg

Babak Tighnavard blir Otovos nye CGO og GM i Sverige

Publisert Sist oppdatert

Tighnavard -- som tidligere har hatt en stilling som COO i Saltside Technologies -- har lang erfaring med å lansere konsumentprodukter internasjonalt. 

Otovo får en ny person i teamet når den svenske grenen av selskapet får en Chief Growth Officer og en General Manager Sweden -- i én og samme person. Stillingen omtales i en pressemelding fra Otovo.

-- Babak skal være en nøkkelperson i Otovos management team. Han har lang erfaring med å lansere konsumentprodukter internasjonalt. Dette kommer til å være vår målsetning de kommende årene, sier CEO og Co-founder Andreas Thorsheim i pressemeldingen.

Tighnavard har tidligere vært COO for Saltside Technologies, og hadde en sentral rolle i internasjonaliseringen av selskapets Blocket-lignende (les: det svenske Finn.no) markedsplasser.

Otovo på "skavlansk"

I sin seneste finansieringsrunde i 2017 fikk Otovo 60 millioner som skulle brukes til å lansere i nye markeder. Selskapet har fått 100 millioner i investeringer fra Agder Energi Venture, Akershus Energi, OBOS, Selvaag Bolig og AOE.

Da Otovo i august gikk inn i Sverige, spøkte Andreas Thorsheim i en Shifter-podcast med at de nå skulle bytte arbeidsspråk til "skavlansk", og fortalte videre at de skulle ha et eget svensk team med svenske elektrikere og montører.

 

Powered by Labrador CMS