Abraham Foss (t.h.) i Telia og Gunnar Evensen i Get.
Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
Abraham Foss (t.h.) i Telia og Gunnar Evensen i Get. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Telia økte salgsinntektene etter sammenslåing med Get

Publisert Sist oppdatert

Sammenslåingen med Get TDC bidro til at Telias salgsinntekter i Norge økte fra 2,61 til 3,45 milliarder kroner fra 4. kvartal i 2017 til 4. kvartal i fjor.

Administrerende direktør Abraham Foss i Telia Norge sier i en kommentar at den viktigste strategiske milepælen i 2018 nettopp var sammenslåingen med Get TDC.

Han opplyser videre at sammenslåingen i telekomselskapet går etter planen og sier at strukturen på den nye organisasjonen planlegges ferdigstilt i løpet av første kvartal i år.

Det justerte driftsresultatet (EBITDA) økte fra 844 millioner kroner i 4. kvartal 2017 til 1,28 milliarder kroner i 4. kvartal i fjor, mens driftsmarginen økte fra 32,2 til 37,1 prosent.

Om Get-kjøpet til 21 milliarder kroner holdes utenfor, vokste Telias omsetning i Norge ifølge E24 med 0,8 prosent i fjerde kvartal mot samme periode året før, mens abonnementsinntektene falt med 1,1 prosent.

Justert driftsresultat uten Get økte med 7,1 prosent, hovedsakelig takket være kostnadsbesparelsene man har oppnådd etter det tidligere oppkjøpet av bedriftsoperatøren Phonero, skriver selskapet.

Powered by Labrador CMS