Denne gjengen blir stadig flere.
Denne gjengen blir stadig flere.

Spiff hanker inn både Nordea og Sigrid Bonde Tusvik

Publisert Sist oppdatert

Spareappen Spiff får drahjelp av storbank og kjendiser.

Det gjenstår å se hva som vil gi Spiff mest effekt. Samme dag som Nordea slipper nyheten om at de har inngått et samarbeid med Carl-Nicolai Wessmann og Steve Mellby-Stølens spareapp, skriver avisen Dagens Næringsliv at komiker Sigrid Bonde Tusvik har kommet inn på eiersiden som engleinvestor. Også komikerkollega Lisa Tønne er investor. Tidligere har Shifter meldt at den tidligere McKinsey-toppen Trond Riiber Knudsen og tidligere Opera-styreleder Sverre Munck har investert i selskapet.

Sparemotivasjon

Spareappen Spiff skal motivere brukerne til å spare mot sine mål. Ved kun noen tastetrykk kan du sette av penger til felles tur med venninner, din fremtidige drømmebolig eller pensjon. Det er enkelt å spare alene eller sammen med familie og venner.

- Målet er å senke listen og gjøre sparing mer tilgjengelig for alle ved å tilby den mest innovative, effektive og brukervennlige spare- og investeringsplattformen, sier Carl-Nicolai Wessmann, gründer og daglig leder i Spiff, i pressemeldingen om Nordea-samarbeidet.

"Veldig spennende"

- Med Spiff får vi en ny innfallsvinkel til sparing som er enkel, morsom og sosial. Sparing er viktigere nå enn noen gang, spesielt til pensjon der det nå legges opp til at den enkelte skal ta ansvar for sin pensjon, sier Randi Marjamaa, administrerende direktør i Nordea Liv, i pressemeldingen.

-  Å få jobbe sammen med et norsk start-up-selskap og deres tilnærming til sparing, er veldig spennende sier hun.

Spareappen Spiff starter pilottesting med en utvalgt gruppe brukere innen kort tid. Appen forventes å være lansert før sommeren.

Fakta om Spiff

• Norsk fintech start-up, stiftet av Carl-Nicolai Wessmann og Steve Mellbye-Stølen i 2015. Begge med lang fartstid fra DNB, Handelsbanken og Schibsted.

• Spiff har i dag åtte ansatte innen teknologi, design og marketing. Alle er medeiere.

• 20 investorer fra åtte land har så langt investert nesten 10 millioner i Spiff. Blant investorene er Sverre Munck (tidl. styreleder i Opera), Trond Riiber Knudsen (TRK Group), Silvija Seres (styremedlem i bl.a. Nordea), StartupLab og StartupLabs fond Founders Fund.


Shifter er Norges nettavis for startups og innovasjon. Følg oss på Facebook og Twitter. Og meld deg på nyhetsbrevet vårt.

Hør for øvrig også vår seneste Podcast, med Marianne Bratt Ricketts i Vibbio. Om hvordan hun og Stine Norum bygde et solid selskap i Norge på rekordtid og nå satser internasjonalt. I podcasten forteller hun hvordan Vibbio skal gå fra å være en videoprodusent til å bli et stadig tyngre techselskap – som blant annet bruker avansert plattformteknologi og kunstig intelligens i produksjonslinjen. Ellers om kostskolen, 18-timers-dagene i London, evakuering av landsbyer i Alpene, om å miste noen, om å ha perspektiver og beholde roen i kritiske situasjoner. Og gründertips, gründertips, gründertips!

Last ned podcasten i iTunes / Podcaster på iphonen eller bruk din foretrukne podcast-klient på Android. Søk på «Shifter».

 

 

Powered by Labrador CMS