lading

Zaptec dobler kapasiteten

Nytt produksjonsanlegg i Tyskland «fully operational».

Nå blir det enda flere elbilladere fra Zaptec.
Publisert

Elbilladeselskapet Zaptecs produksjonsanlegg i Tyskland er nå klart for fullskala produksjon resten av året. 

Det nye produksjonsanlegget vil spille en avgjørende rolle for selskapets mål om å møte etterspørselen etter elbilladere i Skandinavia.

– Vår potensielle kapasitet har blitt doblet sammenlignet med produksjonen i andre kvartal, sier konsernsjef Peter Bardenfleth-Hansen i en melding.

Dette skjer som respons på den betydelige økningen i etterspørselen etter hjemmeladeren Zaptec Go, og er en viktig del av selskapets vekststrategi.

– Den rekordhøye veksten vi opplever nå, er et resultat av vår evne til å tilpasse oss utfordrende markedsforhold. Vi leverer fordi vi holder fast ved vår strategi om å levere kvalitet og sikkerhet, og det er gledelig å kunngjøre at vår produksjon i Tyskland nå går for fullt, sier Bardenfleth-Hansen.

Den strategiske beslutningen om å etablere produksjon hos Sanmina i Tyskland ble tatt for å optimalisere leveringstiden til alle Zaptecs markeder. 

Med sin sentrale plassering i Europa, gir det selskapet muligheten til å betjene kunder på tvers av Europa.

– Å produsere og levere til og fra EU-land er hovedårsaken til hvorfor frakttiden kuttes i tillegg. Nå ser vi frem til en skalerbar produksjon hos en verdensvant bedrift. Implementeringen har gått som planlagt denne våren, og det merkes at Sanmina er en profesjonell og erfaren leverandør med tysk nøyaktighet, sier Bardenfleth-Hansen.

Få gratis nyhetsbrev

Abonner på Shifters nyhetsbrev for de siste nyhetene, trendene og analysene.