Last mile

Wolt og Helthjem går sammen om ekspresslevering på 30 minutter

Lanserer samtidig ambisjon om å tilby ekspresslevering i større deler av landet.

Helthjem-sjef Anders Lunde Angen og Wolt-sjef Elisabeth Stenersen, lanserer ny fellestjeneste i midten av juni.
Publisert

For å imøtekomme kunder og utviklingen innen både gjenbruk og netthandel har Helthjem og Wolt nå inngått et unikt samarbeid om ekspressleveringer.

– Vi satser tungt på sirkulærøkonomi og vi ser at folk ønsker å handle brukt for både å spare penger og leve mer miljøvennlig. Historisk har mangel på smidig, enkel og rask levering vært en terskel, men dette samarbeidet håper vi å gjøre brukthandel enda mer tilgjengelig for folk, sier Anders Angen, daglig leder i Helthjem.

Ekspressleveringen går live i løpet av juni, og Osloborgerne vil være først ute til å pilotere den nye løsningen.

Vil dekke hele landet

Ambisjonen for begge selskapene er å kunne tilby ekspresslevering i større deler av landet der Wolt er til stede, og ifølge daglig leder i Wolt, Elisabeth Stenersen, er ikke Wolt lenger kun matlevering.Wolt satser nå stort på både retail og tredjepartssamarbeid med mål om på lang sikt bli leveringstjenesten for alt og alle.

– Helthjem-partnerskapet er en del av “Wolt Drive”-satsingen til Wolt. Her tilbyr vi retailere og andre kommersielle aktører muligheten å bruke Wolts ekspresslevering på sine plattformer - app eller hjemmesider - slik at de kan få levert varene til kunder i sentrale strøk på 30 min. Wolt er ikke lenger bare matlevering - men satser på å bli både appen for alle behov og leveringspartneren for alle som trenger det, sier Stenersen.

Ekspressleveringen vil fungere på samme måte som når du bestiller vanlig pakkelevering på Helthjem.no, men det er Wolts budpartnere som leverer pakken og sporing.

– Norge er først ut av 23 Wolt-land med en leveringsløsning mellom privatpersoner. Dette gir Helthjem muligheten å tilby ekspresslevering på halvtimen til sine kunder, 7 dager i uken. Ettersom vi har budpartnere som til vanlig leverer mat tilgjengelig fra morgen til kveld alle dager i uken, gir det en fantastisk tilgjengelighet for ekspresslevering for privatkunder. Såvidt vi vet er dette unikt i det norske markedet, sier Stenersen.

Nyheter og innsikt rett i epostboksen

Motta høydepunktene fra Shifters redaksjon direkte i innboksen din.

Hvilken bransje jobber du i?*