Ladere

Wattif EV kjøper norsk «pioner» innen elbillading

Wattif EV kjøper opp norske BilLader AS.

Robert Svendsen, CEO i Wattif EV.
Publisert

Wattif EV skal bygge ut ladepunkter for elbil på tilgjengelige arealer i europa. Tidligere i år hentet selskapet 525 millioner kroner fra investeringsfondet Marguerite som er basert i Luxembourg.

Nå kjøper selskapet det norske «pionerselskapet» for elbillading Billader AS fra Sandefjord.

– Vi utvider porteføljen nesten umiddelbart etter investeringen fra Marguerite. Oppkjøpet er basert på tre viktige prinsipper: lojalitet, vekst og ladestrategi, sier Robert Svendsen, CEO i Wattif EV.

Siden 2013 har Billader installert over 2000 ladepunkter.

– Vi vil kunne forbedre løsninger og tjenester til BilLaders kunder, og forhåpentligvis forsterke de gode kundeforholdene som de har bygget opp over ti år. Viktigst av alt, siden BilLaders teknologi fokuserer på lading i borettslag og sameier, utvider vi nå vårt ladetilbud til både destinasjon og borettslag og sameier. Vi er overbevist om at dette vil spille en avgjørende rolle for å gjøre elbileierskap praktisk, rimelig og pålitelig. Selv om vi anerkjenner behovet for hurtigladere for lengre avstander på kort sikt, tror vi at behovet vil reduseres etter hvert som batterirekkevidden forbedres. Vårt mål er å eliminere rekkeviddeangst og gjøre overgangen fra fossilt til elektrisk så enkel som mulig, sier Svendsen.

Få gratis nyhetsbrev

Abonner på Shifters nyhetsbrev for de siste nyhetene, trendene og analysene.

Ja, takk!

Nå har Wattif gjort